ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΗ: Πάνοπλη στο μεγάλο ραντεβού

292

Με την ελπίδα ότι θα βγουν νικητές μέσα από ακόμα μία δύσκολη μάχη, αναχώρησαν για τον Πειραιά τα μέλη της Μικτής ομάδας Παίδων Ηρακλείου που αύριο (3μμ) θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Αθήνας στο γήπεδο της Βάρης.

Υπενθυμίζουμε ότι την ηρακλειώτικη αποστολή απαρτίζουν οι: Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Τσέρος, Ρεθεμιωτάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Ρούκα, Δασκαλάκης, Θαλασσινός (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χαλκιαδάκης, Χασουράκης, Αμανάκης, Κουτάντος (ΟΦΗ), Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μ. (Καμηλάρι), Σπυριδάκης Ι. (ΑΟΤ).

Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ενώ συνοδοί είναι οι Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων, όπως και ο φροντιστής τους Μάρκος Κλουβιδάκης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής) με βοηθούς τον Γουρνιά και τον Βιντσεντζάτο από την ίδια Ένωση.

Χθες εξάλλου συνέχισε την προετοιμασία της η Μικτή Νέων Ηρακλείου για το ματς με τις Σέρρες (14/3). Σήμερα (7.30μμ) μάλιστα προγραμματίστηκε φιλικό στο Μαρτινέγκο, με μία από τις ομάδες υποδομής του Εργοτέλη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει