ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ: Και ο Δήμος Μαλεβιζίου στηρίζει τα κρητικά προϊόντα

468

Στο «7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής» θα συμμετάσχει και φέτος ο Δήμος Μαλεβιζίου. Το φόρουμ διοργανώνεται από τα Επιμελητήρια και τους παραγωγικούς φορείς της Κρήτης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης το Σάββατο 24 Μαρτίου.

Για τον σκοπό αυτό προσκαλεί τις ομάδες και τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, καθώς και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις του δήμου Μαλεβιζίου που το επιθυμούν, να συμμετέχουν στο σημαντικό για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός.

Μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να ενισχύσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της κρητικής διατροφής.

Υπενθυμίζεται ότι το «7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής» διοργανώνεται από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, τις Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα έξι προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Η συμμετοχή στο 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει