Έρχονται οι Γάλλοι

392

Πάσχα στην Κρήτη θα κάνουν περισσότεροι από 150 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από τη Γαλλία.

Στόχος της επίσκεψης είναι να καταγραφούν από κοντά τα ήθη, τα έθιμα και η ζωή των Κρητικών την πασχαλινή περίοδο, όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα αργά το απόγευμα, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με τον γενικό διευθυντή στην Ελλάδα του γαλλικού ταξιδιωτικού Γραφείου “Heliades” Jean Brajon.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, οι πελάτες του τουριστικού πρακτορείου ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και τη φύση, που αποτελούν τα πραγματικά πλεονεκτήματα του νησιού, και πρόκειται για επισκέπτες που επιδιώκουν να γνωρίσουν πολύ καλά την κρητική ενδοχώρα και αναζητούν τα αυθεντικά και παραδοσιακά στοιχεία της ζωής στο νησί.

Για το λόγο αυτό τα προγράμματα επισκέψεων που προτείνουν αφορούν τη γνωριμία με την Κρήτη και την παράδοσή της, δραστηριότητες σε όλο το νησί και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους.

«Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι θέλουν να προβάλουν και ν’ αναδείξουν το Πάσχα στην Κρήτη μέσα από το ταξίδι αυτό. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο του θεματικού τουρισμού στον οποίο στοχεύει η Περιφέρεια Κρήτης» ανέφερε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.  Ο κ. Brajon ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για τη συνάντηση που είχαν, στην οποία ήταν παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δημήτρης Μχελογιάννης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει