επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

279

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή υπομονή για ν’ αντέξετε τους νοτιάδες και όχι μόνο αυτούς, καθώς σέρνουν πίσω τους αφρικανική σκόνη (γεμάτη αρρώστιες) και υψηλές θερμοκρασίες. Συμφωνώ ότι μια βροχή θα μας σώσει αλλά δεν τη βλέπω…

ΔΗΛΑΔΗ για να καταλάβω: ύστερα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την Google αρκεί ένα απλό «γκουγκλάρισμα» για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου;

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ συνεχίζουν τον χαβά τους και τραβούν το σκοινί. Η Ελλάδα προσπαθεί να βγάλει άκρη μέσα από τη διπλωματία, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά, οπότε το ρίχνει στον στοχασμό για να καταλήξει ότι τον… καρά και αν το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ συμβολαιογράφων επιτίθεται κατά της Κωνσταντοπούλου και της καταλογίζει ότι: προκαλεί εντάσεις, χτυπά κουδούνια εκβιαστικά και τρομοκρατεί εργαζόμενους. Αυτά δεν είναι εγκλήματα κατά Ζωής άλλα τα εγκλήματα της Ζωής!

ΧΑΜΗΛΟ βαρομετρικό απειλεί το Κίνημα Αλλαγής, πριν καλά καλά φτάσουμε στο ιδρυτικό συνέδριο. ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ είναι στα χαρακώματα μετά και τη διαρροή ότι η Φώφη δέχεται εισηγήσεις διαγραφής του Σταύρου Θεοδωράκη, που εκφράζει αποκλίνουσες απόψεις. Έτσι είναι, όπου υπάρχει φτώχεια (ποσοστών) υπάρχει και γκρίνια.

ΒΡΕ ΜΠΑΣ και είναι δικιά μας η Ελισάβετ; Η Βρετανίδα μονάρχης και παρά την προχωρημένη ηλικία της θέλει ημερησίως και απαρεγκλίτως τέσσερα ποτά. Δεν τα «τσούζει» ακριβώς, αλλά μια θαυμαστή συνέπεια και συνέχεια την έχει.

ΑΦΟΥ τελειώσαμε με την απονομή των Όσκαρ του κινηματογράφου, ας ασχοληθούμε τώρα με τα σοβαρά βραβεία όπου και μπορεί να έχουμε τύχη. Τα χρυσά βατόμουρα είναι προ των πυλών και από την ελληνική πολιτική σκηνή έχουν εκδηλωθεί σοβαρές υποψηφιότητες.

ΜΙΑ ΖΩΗ μικρόψυχοι οι Έλληνες για να μην πω τίποτα χειρότερο. Όλοι έχουν πέσει πάνω στη νύφη Τσίπρα (γυναίκα του αδερφού του) για να την κατασπαράξουν επειδή είναι διπλοθεσίτισσα στο Δημόσιο. Και κανείς δεν βλέπει την πλευρά ότι η γυναίκα κάνει δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα!

ΧΑΜΟΣ με τις ιταλικές κάλπες που έβγαλαν αντισυστημικούς, ακροδεξιούς και ευρωσκεπτικιστές. Το αποτέλεσμα αποτυπώνει με τρόπο γλαφυρό το πρωτοσέλιδο της il tempo που αναφέρει: «Che Bordello» το οποίο σημαίνει… ψήφος Χάους!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει