επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

299

επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Καινούργια, φρέσκια, ανοιξιάτικη! Να είστε αισιόδοξοι και πάντα καλά! Να μας ζήσουν και οι Ευλάμπιοι που κατά μία εκδοχή εορτάζουν.

ΣΑΣ το έλεγα ότι με τους Τούρκους θα μπλέξουμε. Αυτό θα εξελιχθεί στο πιο χοντρό επεισόδιο των τελευταίων χρόνων. Το έχουν κανονίσει αυτοί…

Η ΜΙΛΙΕΤ έγραψε ότι δεν θα ζητήσουν… ανταλλαγή των δύο με τους 8. Αυτό φοβάμαι περισσότερο. Τι θα κάνουν…

ΕΙΔΑ και εγώ την τελευταία δημοσκόπηση. Σέβομαι τους επιστήμονες για τη δουλειά που κάνουν, αλλά πραγματικά σκέφτομαι πόσο… θα πέσουν έξω όταν έρθει η ώρα.

ΓΙΑ ΤΟ κίνημα αλλαγής δεν έχω άποψη με αυτό το 4,75% που είδα… Τι να πω…

ΔΕΝ ΞΕΡΩ πώς να το εκφράσω αυτό που είπε ο γαλάζιος βουλευτής από τη Σπάρτη. Ήταν μια… ειλικρινής δήλωση η πρώτη ή η δεύτερη;

Ο ΚΥΡΙΟΣ Θανάσης Δαβάκης επιχειρησε να πάρει πίσω τις δηλώσεις που έκανε, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφεραν ότι “απαγορεύει” σε “γύφτους” να τον ψηφίζουν. Είπε ότι τις δηλώσεις αυτές τις έκανε πάνω σε δημόσια συζήτηση, όπου το πράγμα… ξέφυγε και ζητά συγγνώμη εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για όποιον έθιξε!

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ είπε ότι… απαγορεύει στους Αθιγγάνους και τους… γύφτους. Έχει σημασία ότι τις ξεχώρισε.

ΠΟΛΛΑ μπράβο στους λιμενικούς που επέμειναν και έψαξαν το αλιευτικό. Στην αρχή φαινόταν τζίφος η δουλειά, αλλά αποδείχθηκε ότι η πληροφορία ήταν απολύτως έγκυρη. Υπήρχε «σοκολάτα» και μάλιστα καλής ποιότητας!

ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 239.604 επί συνόλου 378.437 (363.494 έγκυρα) και ποσοστό 66,02% εγκρίθηκε η συμμετοχή του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) στην κυβέρνηση συνασπισμού με την Χριστιανική Ένωση (υπό την Άγγελα Μέρκελ) και ανοίγει πλέον ο δρόμος για την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης περί τα μέσα του μήνα. Άντε, βρε παιδιά, να πάρουμε και τη δόση!

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να υπάρχουν ενιαίοι κανόνες στη λειτουργία των μέσων, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός από κοινή αφετηρία επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου Δημήτρης Μάρης σε συζήτηση για το μέλλον των ΜΜΕ στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Κι έχει δίκιο. Διότι επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο.

ΑΛΛΑ το πιο σωστό είναι ότι πρέπει οι κολοσοί, όπως το Facebook και η Google, να πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, όπως όλοι οι πολίτες. Αυτό δεν θα αλλάξει το παιχνίδι, αλλά θα δώσει ένα κοινό σημείο εκκίνησης.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τραγωδία χθες στο ιταλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο θάνατος του αρχηγού της Φιορεντίνα. Πολύ ξαφνικός, αναπάντεχος για έναν τόσο νέο και (φαινομενικά) υγιή άνθρωπο.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει