Στη διεθνή έκθεση τροφίμων η Περιφέρεια

540

Στη διεθνή  έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων εξοπλισμού και συσκευασίας “Detrop Boutique” που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκηςσυμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Για ακόμη μια φορά η συμμετοχή στην έκθεση, συνδύασε τη φιλοξενία παραγωγών και επιχειρήσεων και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης στο περίπτερο της Περιφέρειας και παράλληλα την προβολή, όλων τα πιστοποιημένων, τοπικών προϊόντων στους εμπορικούς επισκέπτες.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Μανόλης Χνάρης. Σε δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Συνεχίζουμε ως Περιφέρεια  να έχουμε δυναμικό παρόν σε κάθε σημαντική διοργάνωση, που είναι επωφελής για την προβολή και προώθηση των τοπικών, ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων μας.

Συνεχίζουμε με κάθε μέσο και τρόπο που διαθέτουμε, να στηρίζουμε τους παραγωγούς και επιχειρηματίες του τόπου μας και να προάγουμε τη  συνεργασία και την κοινή παρουσία στις αγορές, κάτω από μια κοινή ομπρέλα, το σήμα “Κρήτη”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει