επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

287

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Το οποίο, εάν κατάλαβα καλά από την πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Κρήτη, θα είναι για… μπάνιο με τα 24αρια που θα χτυπήσει η θερμοκρασία.

ΚΑΠΟΙΕΣ λίγες βροχές δίνουν για σήμερα, αλλά θα είναι… λασποβροχή με τους νοτιάδες που φέρνουν και μπόλικη σκόνη από την Αφρική.

ΛΗΞΗ του χειμώνα πάντως δίνουν σχεδόν και επίσημα οι μετεωρολόγοι. Οπότε βρείτε αυτούς που προέβλεπαν τα ημερομήνια και τον βαρύ χειμώνα του Μαρτίου να σας εξηγήσουν γιατί δεν θα τον έχουμε τελικά…

ΔΥΣΚΟΛΗ ιστορία ξεκίνησε με τους Τούρκους στον Έβρο. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει, αλλά από τη στιγμή που οι γείτονες προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν αυτό που έγινε, το μπλέξιμο είναι μεγάλο.

ΑΥΤΟ το… νόμιμες διαδικασίες που είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τι σημαίνει; Πραγματικά αναρωτιέσαι. Κι αν κάποιοι δικοί μας κάνουν το ίδιο με περίπολο… τουρκική τι θα γίνει;

ΦΥΛΑΚΗ για δυο στελέχη του ΝΑΤΟϊκού στρατού καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει. Μα όλοι…

ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ υπάρχουν παντού άλλωστε και ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό…

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ και σύγχυση, καθώς οι Τούρκοι μιλούν για κατασκοπεία των Ελλήνων και οι δικοί μας λένε ότι υπάρχει μόνο παράνομη είσοδος.

ΕΝΤΑΞΕΙ, προσωπικά δεν έχω θέμα που διορίστηκε στο νοσοκομείο ένας ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ. Μπορεί ο υπουργός να κρίνει ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί και εκείνος θα πάρει την ευθύνη. Αλλά μου κάνει εντύπωση ο μισθός…

ΜΕ ΚΟΙΝΗ Υπουργική Απόφαση, το 2016 καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.  Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη διορίζεται στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης.

Μα, δεν είναι πολλά αυτά τα λεφτά τούτη την εποχή; Μήπως έχει γίνει κανένα λάθος;

ΠΩΣ ΤΟ είπε ο Τόσκας; Καμία ανοχή για κανέναν; Κανένας πολίτης δεν μπορεί να κυκλοφορεί όπως θέλει. Μόνο… μπαχαλάκηδες.

ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ το είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Το φαινόμενο της μητροπολιτικής βίας δεν είναι καινούργιο». Ωστόσο, η «κυβέρνηση προσπαθεί με σύνεση και υπευθυνότητα να εγγυηθεί την ασφάλεια».

ΔΙΑΒΑΣΑ ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ.Ροκάκης είπε όχι στην αποζημίωση. Εκείνου και των συμβούλων θα δίδονται στα ιδρύματα. Σε μας εδώ στο Ηράκλειο γιατί έπρεπε να τα παίρνουν; Τόση ανάγκη τα έχουν;

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει