Στη «μάχη» και οι Ετόφ, Γιαλούσης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΦΩΣΤΗΡΑ

216

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηροδότου για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Τον πρώτο ουσιαστικά από τους τέσσερις «τελικούς» που έχει μπροστά της η ομάδα της Αλικαρνασσού στον μεγάλο αγώνα που δίνει για να κόψει πρώτη το νήμα.

Οι πρωτοπόροι της Γ’ Εθνικής θέλουν να δώσουν αξία στη μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι στο Αιγάλεω και να διατηρήσουν έτσι το συν τρία στη βαθμολογία από τον άμεσο ανταγωνιστή τους.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν έχει σταματήσει όλη την εβδομάδα να ζητάει συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας ότι και για τον Φωστήρα το ματς της Κυριακής είναι κομβικής σημασίας.

Το αθηναϊκό συγκρότημα βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών.

Στα της προετοιμασίας, υπάρχουν κάποια μικροθέματα με τους Γιαλούση και Ετόφ, τα οποία όμως δεν είναι ικανά να τους κρατήσουν εκτός της μεγάλης μάχης.

Ο έμπειρος αμυντικός έχασε προπονήσεις λόγω ίωσης ενώ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Στον Ηρόδοτο παίρνουν έξτρα δύναμη από τη μεγάλη διάθεση αρκετών φίλων της ομάδας να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου Ταύρου, όπως συνέβη εξάλλου και σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις στην πρωτεύουσα.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει