επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

249

επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Οι προϋποθέσεις πάντως υπάρχουν, θα είναι ηλιόλουστο. Σήμερα 21, αύριο 24 και την Κυριακή 22. Για τον υδράργυρο μιλάμε!

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ φάνηκε από χθες. Πρώτη Μαρτίου και ο καιρός παρέπεμπε σε πρώτη Απριλίου. Σαν ψέμα μου φαίνεται.

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ Κουβέλη, πάντως, δεν ήταν ψέμα. Μπορεί ο μπαρμπα – Φώτης ν’ απέφυγε τις κάμερες, μπορεί να μπήκε και να έφυγε αμίλητος, αλλά ότι εχρίσθη αναπληρωτής υπουργός του Καμμένου δεν χωρά καμία αμφιβολία.

ΜΠΟΡΕΙ το γραμμάτιο που του ξεπλήρωσε ο Τσίπρας τόσα χρόνια μετά- αφότου δεν ψήφισε Πρόεδρο Δημοκρατίας για να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά- να ήταν μεταχρονολογημένο, αλλά έστω και έτσι εξοφλήθη.

ΑΠΟ ΤΟ twitter πάντως τον «γλέντησαν» τον Κουβέλη, ο οποίος ματαίως αναρωτιέται «πού είσαι νιότη που ’λεγες πως θα γινόμουν άλλος;»

ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, η χθεσινή ορκωμοσία των έξι, έγινε χωρίς παπά ή άλλο ρασοφόρο γενικότερα. Οπότε κατερίφθη ο μύθος… τώρα που βρήκαμε παπά να ορκίσουμε πέντ’ έξι!

ΩΡΕΣ είναι η ορκωμοσία χωρίς παπά να προκαλέσει αντιδράσεις στην αντιπολίτευση που ενδεχομένως  συνοδευτούν από την κατάθεση ένστασης για αντικανονική συμμετοχή στην κυβέρνηση των νέων μελών του υπουργικού συμβουλίου!

ΠΡΟΣ ΚΟΟΥΤΣ Γκαρθία: Ποιος σε έχει φιλημένο και στα (έσω) χείλη δαγκωμένο;

ΑΠ’ ΟΛΗ την ιστορία της Τούμπας, πάντως, η δική μου σύγχυση περί της ποδοσφαιρικής παρωδίας στην Ελλάδα,  επιδεινώθηκε. Τι ισχύει τελικά;  Είναι ο γαύρος του βορρά ή ο μπάοκ του νότου; Ή μήπως και τα δυο;

«ΘΥΜΑ» ηλεκτρονικού πλειστηριασμού έπεσε η βίλα Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι. Η ALPHA BANK που την είχε κατασχέσει, αφού πρώτα την είχε υποθηκεύσει, έβαλε στα ταμεία της 11,75 εκατομμύρια ευρώ. Όχι και άσχημα!

ΕΙΜΑΙ περίεργος να δω τι τιμή μπορεί να έπιανε σε αντίστοιχο πλειστηριασμό η θρυλική γάτα Ιμαλαΐων, ως αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας της περιβόητης συνάντησης Ψυχάρη -Τσίπρα στο σπίτι του Ψυχικού!

ΠΕΣΑΝΕ πάλι να φάνε τον Πολάκη, επειδή διόρισε αντιπρόεδρο του νοσοκομείου της Σαντορίνης έναν φίλο του. Και η κριτική δεν εστιάζεται στο ότι ο αντιπρόεδρος είναι φίλος του αναπληρωτή υπουργού, αλλά ότι είναι ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ. Τι ρατσισμός πια, θεέ μου;

Ο… Επικρητικός

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει