Συμμετοχή στο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

603

Μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου μπορούν αγρότες, κτηνοτρόφοι, μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, διανομείς, ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την Κρήτη να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να συμμετάσχουν στο 7ο  Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διαμονής-Super Market.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ηρακλείου και έχει στόχο να βοηθήσει, για άλλη μια χρονιά, στη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Πρόκειται για έναν θεσμό μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα,  για τον οποίο το Επιμελητήριο Ηρακλείου  απέσπασε στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το ευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία «Special Μentions and Grand Jury Prize».

Το φόρουμ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα έξι προηγούμενα χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα  απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση Κρητικών προϊόντων.

Η συμμετοχή στο 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο  http://bit.ly/2EXwa8z   ή στο http://www.ebeh.gr.

Υπεύθυνη οργάνωσης: κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  stefanoudaki@ebeh.gr.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει