Επί παντός… αθλητικού

219

Παπαδάκης και πολλοί άλλοι βοήθησαν στο να κλείσει ο φάκελος επιτήρησης του ΟΦΗ

ο Αντώνης ΠαπαδάκηςΜπορεί  ο Αντώνης Παπαδάκης να απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά συμμετείχε οικονομικά στην προσπάθεια για το κλείσιμο του φακέλου επιτήρησης.

Ο πρόεδρος της Δαμάστας συνέβαλε με ένα σημαντικό ποσό  στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, δείχνοντας ότι ακόμα κι έτσι παραμένει φίλος της ομάδας.

Πάντως από τον ΟΦΗ αυτό που βγαίνει είναι ότι πέραν του κ. Παπαδάκη συνέβαλαν και άλλοι σε αυτή την προσπάθεια και αρκετοί από τους μετόχους, καθώς το ποσό που συγκεντρώθηκε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο…

Ν.Μ.

 

Παιχνίδια…

Άρχισαν πάλι τα παιχνίδια ορισμένοι με τους παίκτες της Βέροιας και δήθεν ενδιαφέρον από ΟΦΗ (για Οφέι) και Εργοτέλη (για Γιαγκιόζη). Καλοί παίκτες μπορεί να είναι, αλλά ούτε ο ΟΦΗ ούτε ο Εργοτέλης δείχνουν σε αυτή τη φάση να ενδιαφέρονται, αφού έχουν κλείσει τα ρόστερ τους…

Ν.Μ.

 

Παραμένει ο Βασιλειάδης

ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.Όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Στρατής αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Αθλητισμού, στα αθλητικά δημοσιογραφικά γραφεία κυριάρχησε η έκπληξη!

“Και ο Βασιλειάδης;” σκέφτηκαν οι περισσότεροι. Την ίδια απορία είχαν πάντως και στο επιτελείο, αλλά σύντομα τα πράγματα διευκρινίστηκαν για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

“Ο κ. Στρατής τοποθετήθηκε ως δεύτερος υφυπουργός στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τα πολιτιστικά θέματα. Ο κ. Βασιλειάδης διατηρεί την αρμόδιότητά του στον Αθλητισμό” τόνιζαν και η… τάξη αποκαταστάθηκε.

 

“Έφυγε” ένας φίλος της Κρήτης

O Ορέστης Αγγελίδης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετώνΤο Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ορέστη Αγγελίδη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα στον χώρο του μπάσκετ, προσφέροντας επί δεκαετίες τις υπηρεσίες του σε πολλούς συλλόγους, αλλά και στις εθνικές ομάδες. Ήταν ένας καλός συνεργάτης και  πρόσφερε έργο, έχοντας συνεισφέρει ουσιαστικά στα χρόνια της εξάπλωσης του μπάσκετ στην Ελλάδα. Μάλιστα, τη δεκαετία του ’90 ερχόταν στο Ηράκλειο (Κρήτη γενικότερα) ως ομοσπονδιακός και είχε άριστες σχέσεις με όλους.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευχάριστες αναμνήσεις. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Α.Π.

 

Έτοιμο σε 4 μήνες;

Σταδιο ΕλευθερίαςΆντε να δούμε! Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση και επισκευή του δυτικού τμήματος του Σταδίου Ελευθερίας στο τμήμα επί της δημοτικής οδού Πυράνθου.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν της τάξης των 93.000 ευρώ (με τον ΦΠΑ) και το τελικό ποσό σύμβασης, μετά την έκπτωση, ορίστηκε στις 29.944 ευρώ.

Βλάβες έχουν παρουσιαστεί και στις κερκίδες του σταδίου, καθώς και στην αίθουσα γυμναστικής κάτω από αυτές. Έτσι, όπου απαιτείται θα γίνουν εργασίες δομικής αποκατάστασης και αποκατάσταση τοπικών βλαβών, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Η χρηματοδότηση είναι από την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ το έργο έχει χρονοδιάγραμμα 4 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

 

το πρώην μέλος της ΕΚΑΣΚ και στέλεχος των Πελαργών Μιχάλης Λαμπράκης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Μιχάλης Λαμπράκης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Με καλάθι 1,9″ πριν τη λήξη κι εκπληκτική εμφάνιση με double-double, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε στους Μπακς τη νίκη επί των Νικς με 92-90. Ε, σε αυτό το ματς, που έγινε προ ημερών στις κερκίδες βρέθηκε το πρώην μέλος της ΕΚΑΣΚ και στέλεχος των Πελαργών Μιχάλης Λαμπράκης, ο οποίος, όπως μας είπε, μαζί με άλλους Έλληνες είχε συζήτηση με τον Γιάννη, ο οποίος τούς διαβεβαίωσε ότι το καλοκαίρι θα είναι στην Εθνική μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει