επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

274

επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό μήνα! Ελπίζουμε ο Μάρτης να μας φέρει ό,τι δεν έφεραν οι άλλοι μήνες που είχαν και την ταμπέλα… χειμωνιάτικοι!

ΠΩΣ ΤΟ λέει ο λαός μας; Αν δώσει ο Μάρτης δυο νερά κι ο Απρίλης άλλο ένα, χαρά σ’ εκείνο το ζευγά που ’χει πολλά σπαρμένα! Και ας… κακιώσει: Αν δώσει ο Μάρτης και κακιώσει, μες στα χιόνια θα μας χώσει. Μακάρι, μακάρι…

ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ και… μαρτάκι σήμερα να μην κάψει ο ήλιος!

ΕΧΟΥΜΕ και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Τα νέα πρόσωπα δεν είναι πολλά, αλλά θα δώσουν και τον νέο τόνο. Θα δώσουν τόνωση και… ανάπτυξη. Λέμε τώρα…

ΧΑΣΑΜΕ τον Μουζάλα, αλλά δεν χάσαμε την Κονιόρδου! Πάλι στο κέρδος είμαστε  πού θα βρίσκαμε άλλα ταλέντα;

ΑΛΛΑ όταν έχεις έναν Φώτη Κουβέλη στο τιμόνι όλα πάνε κατ’ ευχήν.

ΔΗΛΑΔΗ τώρα Παπαδημητρίου και Αντωνοπούλου θα επιστρέψουν στην Αμερική; Φαντάζομαι πως ναι, μετά την…ανθρωποφαγια που υπέστησαν. Όχι και τόσο άδικα, αλλά με δόση υπερβολής.

ΤΙ ΗΤΑΝ και αυτό το άθλιο κείμενο του Καμπουράκη για τις γυναίκες…Πραγματικά, εντυπωσιακά άθλιο!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ η μελέτη για τον ΒΟΑΚ. Με νέα χάραξη και πολλή… σήραγγα. Για να δούμε εάν την κάνει δεκτή και το Yπουργείο που έχει τον πρώτο λόγο.

ΦΥΣΙΚΑ η γενιά αυτή δεν θα προλάβει νέο δρόμο. Άντε, η επόμενη θα τα έχει όλα. Και ΒΟΑΚ και αεροδρόμιο και μπορεί και λιμάνι στο νότο.

ΠΟΛΛΟΙ εξέλαβαν τη δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη ως… ετοιμασία προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ; Ο ίδιος είπε ότι θα μπει σε ένα σχήμα που θα… σπάσει τον δικομματισμό.

Η ΔΗΛΩΣΗ του Σταύρου Θεοδωράκη ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία της, ώστε να σταθεροποιηθεί   η οικονομία δείχνει πού πάει το Κίνημα Αλλαγής. Απλά πράγματα.

ΕΝΤΑΞΕΙ, μόνο στην Ελλάδα μπορείς να δεις έναν εφοπλιστή να κάνει… απεργία πείνας έξω από το Γραφείο του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας. Πρώτη φορά αριστερά παιδί μου… τι να πεις.

ΡΕΛΑΝΣ από τη ΝΔ και προαναγγελία για το… αύριο. Πρόταση συγκρότησης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξάνθου και του αναπληρωτή του Παύλου Πολάκη, κατέθεσε   η ΝΔ. Σας λέω για το…μέλλον είναι αυτή η πρόταση.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ είναι ότι την πρόταση δεν υπογράφει ο Σαλμάς.

Ο… Επικρητικός

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει