επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

255

επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ επιδοτούμενοι και μη αναγνώστες! Η στήλη δεν πρόκειται να σας υποχρεώσει να γυρίσετε τίποτα πίσω, εφόσον το πήρατε με νόμιμο τρόπο.

ΔΙΟΤΙ το νόμιμο είναι και ηθικό. Με αφορμή την υπόθεση της Ράνιας, αυτό λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό και τα παπαγαλάκια του. Εμείς γιατί να πάμε κόντρα; Μήπως έχουμε να κάνουμε με τίποτα δεξιούς για να τους ταράξουμε στην ηθική;

ΠΑΝΤΩΣ η Αντωνοπούλου παρέσυρε τελικά και τον σύζυγό της Δημήτρη Παπαδημητρίου, που αποχαιρέτησε το Υπουργείο Οικονομίας. Έτσι είναι, ή έχεις ευθιξία ή δεν έχεις; Εξάλλου λεφτάδες είμαστε, δεν είμαστε δα και δεξιοί!

ΚΑΙ ΤΟ όνομα του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Κ. Φωτάκη ενεπλάκη στην υπόθεση με τις επιδοτήσεις ενοικίων. Μάλιστα και ο ίδιος παραδέχεται ότι του είχε εγκριθεί ποσό της τάξεως των 5.000 ευρώ, το οποίο ωστόσο ουδέποτε έλαβε, αφού έμενε στο σπίτι του γιου του στην Αθήνα.

ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ δεν μαζεύονται; Ο λόγος για τους υπουργούς που αποχωρούν και δεν αναπληρώνονται. Διότι του ζεύγους προηγήθηκε ο Ζουράρις, που επίσης δεν έχει αντικατασταθεί. Προσθέστε τώρα και τη δυσφορία που υπάρχει για Κονιόρδου, Αποστόλου και Γαβρόγλου, για να δείτε πόσο ωραία κάθεται ένας μίνι ανασχηματισμός.

ΡΕΛΑΝΣ της ΝΔ στην υπόθεση Novartis. Η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε πρόταση σύστασης ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνήσει τυχόν ευθύνες των Κουρουμπλή, Πολάκη και Ξανθού. Το αίτημα απερρίφθη άμα τη υποβολή του και το Μαξίμου καταλόγισε πανικό στην Πειραιώς.

ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ έχει κάνει η ΝΔ φερόμενη δήλωση ή sms του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, σύμφωνα με τον οποίο στις έρευνες του FBI για τη Novartis δεν εμπλέκεται κανένας Έλληνας πολιτικός.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ η Milliyet, που επικαλείται χουνέρι των Γερμανών σε Λευκωσία και Αθήνα. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ερευνητικό σκάφος του πανεπιστημίου του Αμβούργου ζήτησε άδεια από την Τουρκία για να κάνει έρευνες μεταξύ Κύπρου και Κρήτης!

ΜΕΤΑ από τόσα χρόνια ανοδικής πορείας το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα μειώθηκε το 2015. Η είδηση όμως έχει και διαφορετική ανάγνωση. Στα πρώτα έξι χρόνια της κρίσης, το προσδόκιμο ζωής αυξανόταν κάθε χρόνο. Αλλά για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι και τα θαύματα έχουν ένα όριο.

 

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει