Η ημέρα των ερωτευμένων στο Love Radio Κρήτης 102,8

1.660

Την ημέρα των Ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, το Love Radio Κρήτης 102,8 γιόρτασε με ιδιαίτερες τιμές.

Δεκατέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες μίλησαν για τα δικά τους Love Stories και μάγεψαν του ακροατές του ερωτικού σταθμού.

Τα Love Stories πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με καθηγητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας, ηχοληψίας και εικονοληψίας να συνεργάζονται στην παραγωγή των Love Stories 2018.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Ηλίας Βρεττός,  η Πέγκυ Ζήνα, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Νικηφόρος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Μύρωνας Στρατής, oι Imam Baildi, οι Kings, oι Melisses, οι REC και ο Stan μίλησαν στους αγαπημένους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ παράλληλα τραγούδησαν unplugged εκτελέσεις μοναδικά ερμηνευμένες για εκείνη την ημέρα,  στα Love Stories 2018.

Η ημέρα των ερωτευμένων στο Love Radio Κρήτης 102,8

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη σύζυγό του Μαρία Κακοσαίου.

Η Πέγκυ Ζήνα μάς αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της, πριν από κάθε της εμφάνιση, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε μαζί μας την αγάπη της για την Κρήτη, καθώς σε όλα της τα ταξίδια επισκέπτεται τα Ανώγεια και απολαμβάνει τις νοστιμιές του νησιού.

Special guest των φετινών Love Stories ήταν οι Kadebostany, οι οποίοι μίλησαν αποκλειστικά στην Τίνα Μυλωνάκη και στο Love Radio Κρήτης 102,8! Αναφέρθηκαν στη δική τους επίσκεψη στην όμορφη Κρήτη μας και πόσο καταπληκτικά ένιωσαν την κρητική φιλοξενία, αφού σε ένα ταξίδι τους στο νησί μας δεν σταμάτησαν να πίνουν κρητική ρακή από ντόπιους παραγωγούς που τους κερνούσαν.

Στα φετινά Love Stories έδωσε το “παρών” και το ανερχόμενο αστέρι της γαλλικής μουσικής σκηνής, ο Hugo Barriol και ερμηνευτής του On The Road. Μοιράστηκε με τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού τον τρόπο που εισήλθε στη μουσική βιομηχανία, τραγουδώντας στο μετρό της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ επίσης αποκάλυψε στους ακροατές Love Radio Κρήτης 102,8 την προγραμματισμένη συναυλία του στην Ελλάδα, στις 11 Μαΐου.

Για ακόμα μια χρονιά όλοι οι αστέρες της μουσικής σκηνής επισκέφτηκαν τoν ερωτικό σταθμό της Κρήτης!

Από σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, θα μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά στο Love Radio Κρήτης 102,8 όλες τις unplugged ερμηνείες τους από τα φετινά Love Stories.

Ραντεβού στα Love Stories 2019…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει