Σπάρτη και επιτήρηση στο κάδρο του ΟΦΗ

ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

672

Το παιχνίδι στη Σπάρτη αλλά και η ολοκλήρωση του φακέλου για την επιτήρηση είναι τα δυο μέτωπα που απασχολούν τον ΟΦΗ αυτή την εβδομάδα με την κατάληξη και των δυο να είναι πολύ σημαντική για τη μετέπειτα πορεία του στο πρωτάθλημα.

Στον ΟΦΗ κινούνται τις τελευταίες μέρες στους ρυθμούς της επιτήρησης, καθώς η διαδικασία αυτή είναι ουσιαστικά και ο προθάλαμος για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο, ώστε ο ΟΦΗ να μην έχει προβλήματα και να κάνει το πρώτο βήμα για την αδειοδότησή του.

Όπως είναι γνωστό, οι ομάδες της Β’ Εθνικής πήραν παράταση μέχρι αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου για την υποβολή του φακέλου της 1ης φάσης της επιτήρησης. Τα πράγματα είναι αυστηρά, καθώς με πρόταση της διοργανώτριας,  που ενεκρίθη, η ποινή σε περίπτωση μη αδειοδότησης ΠΑΕ για την περίοδο 2018-2019 είναι η αφαίρεση 3 βαθών, όπως ίσχυε και φέτος.

Το παράβολο κοστίζει 1.500 ευρώ και αυτό της έφεσης 3.000 ευρώ. Οι ομάδες της Β’ Εθνικής θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά ρυθμίσεων σε ΙΚΑ, Εφορία και γενικά όλα τα στοιχεία από τις οικονομικές τους δραστηριότητες όπως η εξόφληση ποδοσφαιριστών μέσω τράπεζας…

Την ίδια ώρα σε αγωνιστικό επίπεδο προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Σπάρτη το Σάββατο που είναι ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια στον δρόμο προς τη Σούπερ Λίγκα. Ο ΟΦΗ θέλει πάση θυσία τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να τελειώσει τον Α’ Γύρο κοντά στην κορυφή και να ξεκινήσει το βατό πρόγραμμα του Β’ Γύρου με στόχο να κάνει την προσπέραση και να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις.

Παράλληλα με όλα αυτά είναι σε εξέλιξη και οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα στα διοικητικά. Όλα δείχνουν ότι το νέο διοικητικό πεδίο θα περιλαμβάνει μια μικτή ομάδα από μέλη της διοικούσας επιτροπής και μετόχους της ΠΑΕ χωρίς πάντως να έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις ούτε για την σύνθεση ούτε για τον επικεφαλής του σχήματος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει