επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

266

επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στους απανταχού ερωτευμένους. Και καλές δουλειές σε όσους πουλάνε χαριτωμενιές για τα ερωτοχτυπημένα ζουζουνάκια. Άντε και καλές ζουζουνιές σε όλους και όλες που ζουν τον έρωτά τους ή νομίζουν πως τον ζουν.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ πάντως για την ημέρα το άκουσα πριν πολλά χρόνια σε τηλεοπτικό γκάλοπ. Η δημοσιογράφος ρώτησε έναν μεσήλικα – προσωποποίηση του μπερμπάντη, τι γνώμη έχει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εκείνος της απάντησε αφοπλιστικά: «Θα προτιμούσα να ήταν νύχτα»!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ πάντως δεν έχουν καλή σχέση με τον Γαλλικό Μάη του ’68 και ειδικότερα με ένα εκ των βασικών συνθημάτων του, το εμβληματικό «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο». Παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου και οι γείτονες μόνο τον έρωτα δεν είχαν στο μυαλό τους.

ΑΝΤΙ ΝΑ μας αγκαλιάσουν, να μας αγαπήσουν, μας εμβόλισαν! Για την ακρίβεια τουρκική ακταιωρός εμβόλισε περιπολικό ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού μας στην καθ’ όλα ευαίσθητη… περιοχή των Ιμίων.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ έγινε στα μεσάνυκτα της Δευτέρας, αλλά η ελληνική πλευρά το δημοσιοποίησε 13 ώρες μετά, ενώ το διάβημα στην Άγκυρα έγινε 15 ώρες μετά. Και να πεις ότι τα πεσμένα αντανακλαστικά ήταν επειδή βρισκόμασταν στην παραζάλη της απόλαυσης…

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, τι να πεις για τον Ερντογάν; Ολόκληρος σουλτάνος, ανάμεσα σε τόσα χαρέμια, αλλά μάλλον αρέσκεται στην… αυτοϊκανοποίηση! Διότι, πώς να εξηγήσει κανείς την προτροπή του σε Κυπρίους και Έλληνες να… μην κάνουν το λάθος βήμα!

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ τελικά δεν μας στοίχισε 100 δισ. ευρώ αλλά τα διπλάσια, όπως υποστηρίζει ο πρώην επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, όχι μόνο ο Βαρουφάκης, αλλά ολόκληρη η κυβέρνηση.

ΣΑΛΟ προκάλεσαν οι δηλώσεις Μπουτάρη για τη Μακεδονία, καθώς μεταξύ των άλλων αναρωτήθηκε αν πρέπει ν’ αλλάξει και το όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, όπως η ελληνική πλευρά απαιτεί για το αεροδρόμιο των Σκοπίων. Μετά τη θύελλα αντιδράσεων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

«ΡΙΦΙΦΙ» διαδικτυακό έγινε στις τράπεζες της Ρωσίας, που έχασαν μέσα στο 2017 περί τα 17 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν μια καλή μπάζα για τους χάκερς.

 

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει