ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΟΦΗ: Στήριξη από τον Δήμο Ηρακλείου

254

Εθιμοτυπική συνάντηση με αντιπροσωπεία της ομάδας πόλο του ΟΦΗ είχε χθες στη Λότζια ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στη συνάντηση, οι παράγοντες και οι παίκτες του ΟΦΗ ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά ο υγρός στίβος στο Ηράκλειο, εξαιτίας της έλλειψης σύγχρονου κολυμβητηρίου.

Ο κ. Λαμπρινός συνεχάρη τους αθλητές για το γεγονός ότι εκπροσωπούν επάξια την πόλη στην Α1 και τόνισε ότι ο Δήμος, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Στη συνέχεια, μετέφερε το κλίμα από την πρόσφατη συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, όπου ετέθησαν συνολικά τα θέματα συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Ηρακλείου, όπως και η ανάγκη ανέγερσης ενός νέου, κλειστού κολυμβητηρίου. Μάλιστα, ο δήμαρχος επανέλαβε την πρόθεση του Δήμου να διαθέσει οικόπεδο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ενώ την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αποτελούσαν οι Παναγιώτης Σπυριδάκης (Γεν. Γραμματέας Ερ. ΟΦΗ), Μιχάλης Σπαγουλάκης (έφορος), Γιώργος Σπαγουλάκης (μάνατζερ), Στράτος Τζιαμπάζης (μέλος επιτροπής πόλο) και οι αθλητές Φανούρης Βασιλάκης, Παναγιώτης Κλήμος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει