ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ: Τα προβλήματα ενοικιαζόμενων στο συνέδριο του κλάδου

591

Όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των τουριστικών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων συζητήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου τακτικού συνεδρίου του κλάδου.

Το πραγματοποίησε η  Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης «Η Κνωσός» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με την ευκαιρία της οργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία» που είναι και ο μεγαλύτερος σύλλογος μέλος της.

Στο συνέδριο πήραν μέρος, εκτός των εκλεγμένων αντιπροσώπων, τα Δ.Σ.  των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας, επιχειρηματίες των Νομών Ηρακλείου- Λασιθίου καθώς και εκπρόσωποι του Δ.Σ. του συλλόγου Ρεθύμνου.

Η ομοσπονδία “Η Κνωσός” αναφέρει: Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, κ. Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας, έκανε εκτενή ενημέρωση σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και δωματίων όπως τις γνωστοποιήσεις, την κατοχύρωση του διακριτικού τίτλου, την κατηγοριοποίηση, πιστοποίηση, την αύξηση δυναμικότητας, την παράταση της λήξης των σημάτων λειτουργίας, το καλάθι πρωινού, τον τουρισμό εμπειρίας κ.λπ.

Η ομοσπονδία ενημερώνει όλους τους επιχειρηματίες ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, δωματίων, κατοικιών και βιλών ότι έχει ξεκινήσει ο εφοδιασμός των επιχειρήσεων με πινακίδες ενημέρωσης πελάτη για το 2018 σύμφωνα με τον  Ν. 4403/16 καθώς επίσης και  στους κατόχους κάρτας  μέλους της, παρέχει την υπηρεσία της γνωστοποίησης εντελώς δωρεάν, όπως και κάθε άλλη πληροφορία που αφορά τη νόμιμη λειτουργία των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει