Η «Π» αποκαλύπτει ποιο είναι το κορίτσι στο σποτ για το Κυνήγι στο Αρκαλοχώρι

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

4.461

Είναι, αναμφίβολα, η πρωταγωνίστρια της φετινής Αποκριάς και είναι μόλις 8 ετών! Τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλούν για το γλυκό κορίτσι με το ύποπτο χαμόγελο που συμμετέχει στο σποτάκι της ομάδας ΦεβΓάΤΟΙ για το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που έγινε χθες στο Αρκαλοχώρι.

Η «Π» αποκαλύπτει την ταυτότητα της μικρής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και η φήμη της ξεπερνά τα όρια της Κρήτης!

Η Μαγδαληνή Μπαϊρακτάρη είναι μαθήτρια της Β΄τάξης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου. Είναι ένα πανέμορφο πλάσμα που έχει κουραστεί από τα τόσα φώτα που έπεσαν πάνω του!

Για όσους δεν έχουν δει το σποτ, να σημειωθεί ότι θέμα του είναι  «Το παιχνίδι ξεκίνησε, μην έχετε εμπιστοσύνη σε κανένα». Παρακολουθεί κανείς μία μαμά να οδηγεί με το κοριτσάκι της στο πίσω κάθισμα, ένας τροχονόμος τη σταματάει γιατί έτρεχε.

Η μικρή, Μαγδαληνή Μπαϊρακτάρη
Η μικρή, Μαγδαληνή Μπαϊρακτάρη, πρωταγωνιστεί με τη μητέρα της, κ. Στέλλα, στο σποτάκι που έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος τις Απόκριες

Όταν η μαμά ψάχνει τα χαρτιά της, ο τροχονόμος απευθύνεται στο κορίτσι και έκπληκτος ακούει τη φράση «Δεν είναι η μαμά μου» ενώ η μικρή του δείχνει ένα χαρτί που πάνω γράφει «Βοήθεια». Αμέσως, ο τροχονόμος αλλάζει ύφος και ζητά επιτακτικά από τη μαμά να κατέβει από το αυτοκίνητο.

Όμως, εκεί που το ταλέντο του κοριτσιού αναδεικνύεται ιδιαίτερα, είναι όταν σχηματίζεται ένα χαμόγελο τόσο απροσδιόριστης αιτίας, όσο και της Τζοκόντα! Και αρχίζει κανείς να αναρωτιέται αν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ακόμα και στο ίδιο του το παιδί!

Η μικρή, Μαγδαληνή Μπαϊρακτάρη. το κορίτσι στο σποτ για το Κυνήγι στο Αρκαλοχώρι

Μα, ποιο είναι  αυτό το πλάσμα;

Η μητέρα του κοριτσιού, κ. Στέλλα, η οποία και πρωταγωνιστεί μαζί της στο σποτάκι (ναι, είναι η αληθινή της μητέρα, ακόμα και αν η μικρή την απαρνιέται για τις ανάγκες… της τέχνης), αναφέρει στην «Π» πως η Μαγδαληνή, η οποία έχει δύο μικρότερες αδελφές, ασχολείται ιδιαίτερα με τη γυμναστική, το μπάσκετ, το μπαλέτο κα την κολύμβηση. Της αρέσουν οι Απόκριες, όπως σε όλα τα παιδιά της ηλικίας της, και λαμβάνει μέρος στο καρναβάλι που γίνεται στο Αρκαλοχώρι.

Ο τροχονόμος είναι ο κ. Δημήτρης Γραφανάκης
Ο τροχονόμος είναι ο κ. Δημήτρης Γραφανάκης

Έχει μία κλίση στα καλλιτεχνικά, τραγουδάει, χορεύει και η δασκάλα της στη θεατρική αγωγή διακρίνει το ταλέντο της.

«Δεν περιμέναμε τόση προβολή. Ξεκίνησε ως μία πλάκα στα όρια του χωριού και, τελικά, διογκώθηκε», αναφέρει η κ. Στέλλα.

Οι γονείς της Μαγδαληνής δεν έχουν σχέση με το θέατρο, αλλά αγαπούν το πιάνο και το τραγούδι.

Ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, κ. Στέφανος Ψυλλάκης, ήταν εκείνος που επέλεξε τη Μαγδαληνή και τη μητέρα της να πρωταγωνιστήσουν στο σποτάκι. Όπως αναφέρει στην «Π», είναι ένα πολύ εκφραστικό κορίτσι, κατάλληλο για να ερμηνεύσει τον ρόλο.

Τον τροχονόμο υποδύθηκε, για τις ανάγκες του σποτ, ο κ. Δημήτρης Γραφανάκης, ενώ η ιδέα του σποτ ήταν του κ. Γιώργου Αλεβιζάκη, από την ομάδα ΦεβΓάΤΟΙ, προέδρου του αθλητικού συλλόγου υγείας Αρκαλοχωρίου, ο οποίος κρύβεται πίσω από τα σποτ του ημιμαραθωνίου  που έχουν τρομερή επιτυχία!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει