71 ΝΕΚΡΟΙ: Συνεχίζεται στη Ρωσία η κατάρα των Antonov

620

Τα συνεργεία των ρωσικών υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης εντόπισαν το «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους Αντόνοφ ΑΝ-148 με 71 επιβαίνοντες, που συνετρίβη  χθες το μεσημέρι, λίγο μετά την απογείωσή του, από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας.

Επίσης εντοπίστηκαν και οι σοροί δύο ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης του ομίλου Russian Gazeta.ru, επικαλούμενα πηγές κοντά στην έρευνα, ο πιλότος είχε αναφέρει στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Όπως υποστηρίζουν οι πηγές αυτές, θα επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης Ζουκόφσκι. Και οι 71 επιβαίνοντες «είναι νεκροί», ανακοίνωσε η ρωσική Εισαγγελία. «Στο αεροσκάφος επέβαιναν 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.

Όλοι είναι νεκροί», ανέφερε η Εισαγγελία που ειδικεύεται στις μεταφορές, διευκρινίζοντας πως το αεροσκάφος τύπου Αντόνοφ An-148 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τέσσερα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Ντομοντέντοβο.

Συγγενείς των θυμάτων μετέβησαν άμεσα στο αεροδρόμιο του Ορσκ, όπου περίμεναν  να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, ενώ οι αρχές έστειλαν στο αεροδρόμιο ομάδα ψυχολόγων για να τους παράσχουν βοήθεια και στήριξη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει