Υποδομές και τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης

940

Οι υποδομές ως βασικές προϋποθέσεις για την τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης είναι το θέμα εκδήλωσης που οργανώνει η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν και οι ομιλητές είναι: «Ο αναπτυξιακός ρόλος του λιμένος Ηρακλείου και οι προοπτικές», Απόλλων Φιλιππής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ). «Η εξέλιξη του αεροδρομίου Ηρακλείου Κρήτης», Γεώργιος Πλιάκας, αερολιμενάρχης Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης ’’Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ”.

«Η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας», Αλέξανδρος Μεϊμαράκης, πρόεδρος Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Νομού Ηρακλείου.

«Οι δυνατότητες ανάπτυξης του Πολιτιστικού Τουρισμού στην Κρήτη»,  Μηνάς Καπετανάκης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου, πρόεδρος ΔΕΠΤΑΗ.

«Πώς μέσα από site προσφοράς και ζήτησης εργασίας, ο Δήμος Χερσονήσου σχεδιάζει στρατηγικά την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του», Ευθύμιος Μουντράκης, αντιδήμαρχος Τουρισμού, Απασχόλησης και Πολιτισμού Δήμου Χερσονήσου, ξενοδόχος.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νικολέτα Σφακιανάκη, ενώ υπεύθυνος διοργάνωσης είναι ο Νεκτάριος Καλαντζής, πρόεδρος ΕΝΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου στη διασταύρωση Πλαστήρα και Ρωμανού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει