Κόβουν την πίτα τους

254

Την πρωτοχρονιάτική τους  πίτα  κόβουν φορείς και συλλογοι σε όλη την  Κρήτη.

Συγκεκριμένα:

Την πρωτοχρονιάτική  του  πίτα  (με δώρο-έκπληξη για τον τυχερό που θα κερδίσει το φλουρί) θα κόψει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου. Η κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής σε παραδοσιακή ταβέρνα στο οροπέδιο Καθαρού.  Θα προηγηθεί εύκολη προαιρετική πεζοπορία στην περιοχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 13€ για τα μέλη του Συλλόγου και 15€ για τα μη μέλη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: τηλέφωνο 6946160654, το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο για οροπέδιο Καθαρού από την οδό Καραμανλή 24 (S/M Βασιλόπουλος) στις 8:30 το πρωί της Κυριακής.

ΑΡΧΗΓΟΣ: Λουκάκης Ανδρέας (τηλ. 6948040401)

Σύλλόγος Βορειοελλαδιτών  Χανίων “Ό Ορφέας’’

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Βορειοελλαδιτών Χανίων ΄Ό Ορφέας’’ θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 5:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων (Αποκορώνου 166 & Μαλαθύρου 1).

Είσοδος ελεύθερη.

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη

Η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα  “Ροτόντα” του Πανεπιστημίου στη Λ. Κνωσού.

Οργάνωση Γυναικών ‘’Ιριδα’’

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Μη κυβερνητικής οργάνωσης Γυναικών  “Ιριδα” του δήμου Χερσονήσου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουρίου στις 8 το βράδυ,στο εστιατόριο ‘’Χατζής” Κοκκινη Χάνι.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει