Σκέφτεται μόνο τη νίκη ο ΟΦΗ

ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ • ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

513

Ημέρα… δράσης σήμερα για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο στις 3 μ.μ. στο Αίγιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β’  Εθνικής.

Η κρητική ομάδα είναι έτοιμη να βάλει στην άκρη όλα της τα προβλήματα και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τη διατηρήσουν στο παιχνίδι της ανόδου. Παρά τα προβλήματά του, ο ΟΦΗ δεν θέλει να χάσει την επαφή του με την κορυφή, και αν κερδίσει το σημερινό ματς, μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια στον δύσκολο μήνα που διανύει.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στη διάθεσή του 18 παίκτες, από τους οποίους οι τρεις είναι τερματοφύλακες, ωστόσο έχει περισσότερες λύσεις απ’ ό,τι στο ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αφού υπολογίζει και στους Λεάλ, Μονιάκη και Φαζό. Την 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης. Eκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίες Περογαμβράκης και Οικονόμου.

Στο αρχικό σχήμα θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου οι Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης. Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης,  Παπατόλιος, Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Παναιγιάλειος που ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Καζναφέρη, που αποβλήθηκε στο ματς με τη Δόξα Δράμας, αλλά και τους Τσερκέζο, Τσουρή και Κάναλ που έμειναν εκτός αποστολής. Η 17άδα των γηπεδούχων  απαρτίζεται από τους: Αθανασίου, Καρακίτσο, Τσάπαλο, Ρέλλα, Κοντοχρήστο, Ντέμο, Γκούμα, Στίκα, Σακελλαρόπουλο, Βατουσιάδη, Σμίλτο, Βλάχο, Γαβριηλίδη, Σκαρτσίλα, Σταματή, Γκούφα και Κόκκορη.

ΟΦΗ

Απέσυρε την προσφυγή ο Ζιαμπάρης

Σε συμφωνία ήρθε χθες ο ΟΦΗ με τον Νίκο Ζιαμπάρη, με τον παίκτη να παίρνει τα δεδουλευμένα του μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, να αποσύρει την προσφυγή του και να μένει ελεύθερος (συνεχίζει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας). Μέχρι τη Δευτέρα ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να διευθετήσει και τις υποθέσεις των Όγκμποε, Χαντί, Μάρτος, με στόχο και εδώ οι παίκτες να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και να αποσύρουν τις προσφυγές τους, ενώ αναμένεται να καταβάλει και την πρώτη δόση για τους Πάγκαλο, Όστοϊτς και να αποφύγει σε πρώτη φάση την ενεργοποίηση ποινών.

Στους στόχους της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής είναι να συγκεντρώσει χρήματα, για να καλύψει τις οφειλές προς ΙΚΑ και εφορία, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Έτσι, είτε θα κάνει μεταγραφές είτε θα ανεβάσει παίκτες από την Κ-19.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει