ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία μάνας και κόρης

817

Θρήνος και σπαραγμός χθες στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, στο δημοτικό κοιμητήριο της Ρόδου,  όπου κηδεύτηκαν μαζί μητέρα και κόρη. Ήταν το τελευταίο “αντίο” στη 40χρονη Δέσποινα Παναγιωτάκη και στην 20χρονη κορούλα της, τη Μαίρη, οι οποίες έσβησαν από τη μία στιγμή στην άλλη στο φοβερό τροχαίο, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, το οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τα δάκρυα αστείρευτα. Ο πόνος ανείπωτος. Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι για την ασύλληπτη τραγωδία που «χτύπησε»  μία από τις πιο αγαπητές και δεμένες οικογένειες της Τήλου. Η καρδιά τους έχει  «σπάσει» σε κομμάτια.

Από τη μία αποχαιρέτησαν σε κλίμα συντριβής δύο πολυαγαπημένα τους πρόσωπα, από την άλλη οι σκέψεις και οι προσευχές τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι ο πατέρας και η μικρότερη κόρη της οικογένειας.

Μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους, συγγενείς και φίλοι ζητούν από τον κόσμο, ανθρώπους που γνωρίζουν αλλά και χιλιάδες άλλους που στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, να στείλουν τη θετική τους ενέργεια, ώστε ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης να μπορέσει να βγει νικητής και να επιστρέψει στο νησί του μαζί με την ανήλικη κορούλα του, η οποία τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει