επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

392

επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο. Είναι μόλις το δεύτερο του χρόνου και κάποιοι δηλώνουν κιόλας κουρασμένοι. Απαράδεκτο.

ΠΟΛΛΗ… σκούπα πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν πρόκειται για φασίνα, το πολυνομοσχέδιο είναι, που συζητείται στη Βουλή και ψηφίζεται τη Δευτέρα για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ και Τσακαλώτο, θεσμοί, εταίροι και δανειστές δεν φοβούνται τίποτα. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο απερχόμενος πρόεδρος του Eurogroup; «Με Τσίπρα και Τσακαλώτο όλα έγινα πιο εύκολα», δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ. Ουάου, που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης. Σούπερ ουάου, όπως λένε και οι νεολαίοι μας.

ΕΝΤΑΞΕΙ, αν κάποιοι έχουν δικαίωμα να φωνάζουν για την απεργία, που το νομοσχέδιο επιχειρεί να μπλοκάρει, είναι οι του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Πάντα συνεπείς, πάντα απεργοί και ποτέ απεργοσπάστες. Διότι κάποιοι άλλοι που κόπτονται είναι απλώς… σπάστες και οσφυοκάμπτες!

ΟΤΑΝ δύο παιδιά που δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει το 20ό έτος της ηλικίας τους κάνουν σε διάστημα λίγων ωρών απόπειρα αυτοκτονίας στο Ηράκλειο, κάτι δεν πάει καλά. Ας το πάρουμε αλλιώς, ας το δούμε διαφορετικά. Κάποιοι έχουν την ανάγκη μας, η κοινωνία δεν μπορεί να παραμένει αδιάφορη.

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ασφαλείας όλο καταπλέει στην Κρήτη, μα ποτέ δεν φτάνει… Σε κάθε απεργία της ΠΝΟ οι αγρότες που βλέπουν τα προϊόντα τους να σαπίζουν το ζητούν, η πολιτεία το υπόσχεται, μα… το πλοίο δεν φάνηκε ακόμα, όπως τραγουδά και ο Παπακωνσταντίνου. Μάλλον θα πρόκειται για το πλοίο-φάντασμα!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ρίχνει στην ανεργία τις ιερόδουλες! Μην το γελάτε, στη Βαρκελώνη οίκος ανοχής αντικατέστησε τα κορίτσια με ρομπότ του σεξ! Στο μεταξύ, τα ρομπότ του σεξ δεν περιορίζονται στους οίκους ανοχής. Μπαίνουν στα καλύτερα τα σπίτια, καθώς είναι η νέα τάση που εξαπλώνεται. Δυστυχώς εκεί φτάσαμε…Από το «τι σου κάνω μάνα μου», στο «τι σου κάνω ρομποτομάνα μου»!

ΑΚΟΜΑ πιο κοντά στην αποίκισή του βρίσκεται ο πλανήτης Άρης. Οι επιστήμονες βρήκαν νερό σε μορφή πάγου, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε πόσιμο ή ακόμα και σε οξυγόνο. Και καθόμαστε ακόμα εδώ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ότι οι «Μακεδονομάχοι» ανήκουν στο παρελθόν; Ζουν και βασιλεύουν και με αφορμή το Σκοπιανό ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Μεταξύ αυτών και πολλοί ρασοφόροι, όπως ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, που προχώρησε σε «Εγερτήριο σάλπισμα» για να μη χαθεί η Μακεδονία, για να μην ακρωτηριαστεί η Ελλάδα. Και το ποίμνιο τι κάνει;

Ο… Επικρητικός

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει