Ογκολογικό Τμήμα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

256

Επαναλειτούργησε το Νευρολογικό Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά την πρόσληψη επιμελήτριας Β’ Νευρολόγου, ενώ άμεσα και για πρώτη φορά στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει Ογκολογικό Τμήμα.

Πριν δύο ημέρες ορκίστηκε επίσης νέος παιδίατρος που αναλαμβάνει υπηρεσία ενισχύοντας την Παιδιατρική Κλινική, ενώ, όπως ανέφερε ο κ. Φραγκιαδάκης, ο οποίος μίλησε στο Πρακτορείο: «Για πρώτη φορά το νοσοκομείο μας αποκτά ογκολόγο, δεδομένου ότι υπογράφτηκε η σχετική υπουργική απόφαση και ως εκ τούτου θα υπάρχει η δυνατότητα όλα τα ογκολογικά περιστατικά να εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο Ρεθύμνου και οι ασθενείς να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο Ηράκλειο ή στα Χανιά».

Υπουργικές αποφάσεις υπογράφτηκαν επίσης για μία θέση καρδιολόγου και μία θέση ψυχιάτρου, που θα ενισχύσουν με την παρουσία τους τις λειτουργίες των αντίστοιχων τμημάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη η προσπάθεια του Υπουργείου για την πλήρωση θέσεων αναγκαίων για τη ποιοτική και ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου είναι συνεχής και άμεση με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού να έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας έχοντας αυξήσει τον αριθμό εξυπηρετούμενων πολιτών κατά 10% σε σχέση με το 2016, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η εξυπηρέτηση ασθενών από τους όμορους νομούς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει