Η LA PRAIRIE γιόρτασε στο Ηράκλειο τα 30 χρόνια της συλλογής SKIN CAVIAR

3.114

Ο ελβετικός οίκος La Prairie γιόρτασε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου τα 30 χρόνια της εικονικής Συλλογής Skin Caviar στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με αφορμή τον εορτασμό και το λανσάρισμα του πρωτοποριακού Skin Caviar Absolute Filler, μια μοναδική εμπειρία περίμενε τους καταναλωτές της  La Prairie του Hondos Center Ηρακλείου για να τους ανταποδώσει την εμπιστοσύνη στον οίκο για την περιποίηση της επιδερμίδας τους. Οι καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Γρ. Σαράντης Α.Ε., αποκλειστικού διανομέα της La Prairie στην Ελλάδα και έδωσαν το “παρών” σε μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη πολυτέλεια.

Η LA PRAIRIE γιόρτασε στο Ηράκλειο  τα 30 χρόνια της συλλογής SKIN CAVIAR

Το κάλεσμα της La Prairie για τον εορτασμό των 30 ετών από τη δημιουργία της συλλογής Skin Caviar έγινε στο  The Crete Golf Club  όπου μια ασυναγώνιστη εμπειρία περίμενε όλους τους καλεσμένους. Ένας χώρος ντυμένος στα λευκά, με λευκές συνθέσεις από τριαντάφυλλα και τους ήχους jazz μουσικής να δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα ομορφιάς. Η υποδοχή των προσκεκλημένων στον χώρο έγινε με σαμπάνια Moet et Chandon πριν ακολουθήσει το πολυτελές γεύμα με γεύσεις γύρω από το χαβιάρι, κύριο συστατικό της Συλλογής Skin Caviar.

Η LA PRAIRIE γιόρτασε στο Ηράκλειο  τα 30 χρόνια της συλλογής SKIN CAVIAR

Η εκδήλωση έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη από την La Prairie για όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι έφυγαν με ένα αποκλειστικό δώρο του οίκου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει