Ποιοι πήραν το μέρισμα

391

Όταν ο νόμος είναι άδικος, είναι χειρότερο και από μια αιματηρή ληστεία. Και αυτό έκανε η κυβέρνηση ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ με το επίδομα που έδωσε στους οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι πήραν σχεδόν το 80% και απέκλεισαν τους Έλληνες φορολογούμενους που έχουν ένα σπίτι και ένα αχύρι στο χωριό και ένα κομμάτι χωράφι που είναι γεμάτο αστιβίδες ή ακόμη και μη καλλιεργήσιμο.

Γνωρίζετε, κύριοι, ότι τα λεφτά που δώσατε στους οικονομικούς μετανάστες, είναι από τους τίμιους Έλληνες που πληρώνουν ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι που έκαναν με ιδρώτα και αίμα και σήμερα πληρώνουν σε εσάς ενοίκιο και τον αποκλείσατε από το μέρισμα επειδή έχει ένα μεγάλο σπίτι και είναι άνεργος; Και τι πρέπει να φάει αυτός ο άνθρωπος, ένα κομμάτι σοβά;

Εγώ είμαι συνταξιούχος και η γυναίκα μου άνεργη, αλλά δεν πήραμε γιατί έχουμε μεγάλο σπίτι. Πήρε όμως ένας αλλοδαπός με δύο παιδιά τρεις χιλιάδες ευρώ, ο οποίος στην πατρίδα του έχει τρία σπίτια και πήρε τα λεφτά και κάνει εκεί τις γιορτές. Γνωρίζω με λεπτομέρειες ότι πολλοί πήραν το μέρισμα που έχουν σπίτια και πολύ μεγαλύτερη περιουσία στην πατρίδα τους, εδώ όμως δεν δηλώνουν τίποτα. Ακόμη και Γερμανοί πήραν μέρισμα.

Σας ζητάω κύριοι κυβερνήτες, να κάνετε μια έρευνα στους αλλοδαπούς που δώσατε τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου και να ζητήσετε από τον καθένα την οικονομική του κατάσταση. Τότε θα καταλάβετε το μεγάλο έγκλημα που διαπράξατε με το τεράστιο χρηματικό ποσό που στείλατε έξω από την Ελλάδα, διότι όλα τα λεφτά που πήραν οι οικονομικοί μετανάστες τα στείλανε έξω.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει