επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

196

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή… συνέχεια με τον περίεργο καιρό. Μας έκανε δύο χειμωνιάτικες μέρες και μετά μας ξαναπροσγειώνει! Για να έρθει στα ίσα της η κρητική φύση… χρειάζεται 10-20 μέρες συνεχόμενων βροχοπτώσεων!

ΕΙΧΑΜΕ και το πρώτο χιόνι, πραγματικό και ωραίο. Πέρυσι βέβαια τέτοιο καιρό το χιόνι είχε κάνει στα ψηλά την εμφάνισή του 2-3 φορές…

ΤΟ ΩΡΑΙΟ είναι ότι δεν μας προσγειώνει μόνο ο καιρός, αλλά και ο Αλέξης! Πώς το είπε; “Να δούμε”, λέει, “τη μεγάλη εικόνα, να στρέψουμε το βλέμμα μας από το χθες και το σήμερα στο αύριο και να συμπράξουμε στη μεγάλη αλλαγή που συντελείται στη χώρα για το κοινό μέλλον”!

ΚΙ ΑΥΤΑ σας τα λέω χωρίς καμία δόση υπερβολής, είπε ο Αλέξης. Από κει ψόματα δεν θα ακούσεις!

ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, Αλέξη, πραγματικά! Τώρα μετά τους ελέγχους για τους Έλληνες στη Γερμανία, άρχισαν και στις… Βρυξέλλες. Πολύ καλά πάμε!

ΠΟΣΟ έχουμε μπλέξει με αυτόν τον Τραμπ… Ξεκίνησε άλλες ιστορίες στη Μέση Ανατολή. Έβαλε φωτιά σε μια περιοχή, που δεν ήθελε και πολύ εδώ που τα λέμε!

ΕΙΝΑΙ τόσο εύκολο όσο φαίνεται το θέμα της συνεργασίας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου; Κι όμως όχι! Κυρίως γιατί έχουν εμπλακεί τα μαγαζάκια των κομμάτων…

ΑΛΛΑ εδώ θα πάει κάποιος αντιπρόεδρος που ήθελε να γίνει… πρόεδρος; Ιδού το ερώτημα!

ΕΧΕΙ δίκιο ο Γαβρόγλου! Και καλά έκανε να επιβεβαιώσει την υποχρέωση των εκπαιδευτικών να βρίσκονται στο σχολείο 30 ώρες την εβδομάδα. Διότι ο νόμος υπάρχει, αλλά δεν εφαρμοζόταν. (Μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να περάσει αυτό).

ΤΙΤΛΟΙ τέλους για τα εμβάσματα; Όσες υποθέσεις εμβασμάτων ελέγχονται και αφορούν σε χρήσεις προ του 2011 (η χρήση αυτή παραγράφεται στο τέλος Δεκεμβρίου), πρέπει να μπουν στο αρχείο, εφόσον τα στοιχεία που έχουν έρθει από λογαριασμούς του εξωτερικού. Τι να πεις…

ΠΕΙΤΕ μου ότι το χασίς που… πιάσανε νότια της Κρήτης ήταν… εισαγόμενο να τρελαθώ δηλαδή. Έχει καταστραφεί τελείως ο παραγωγικός ιστός της χώρας;

ΠΟΣΟ θα συνεχιστεί το σίριαλ με τις δηλώσεις της Μποφίλιου και τα σχόλια που κάνουν διάφοροι τύποι για την τραγουδίστρια; Ο καθένας χρειάζεται να αποενοχοποιηθεί; Προφανώς!

ΠΩΣ ΤΟ έγραψε ο Χωμενίδης; «Δικαιότερο, σε κάθε περίπτωση, θα ήταν να στρέψετε τα βέλη σας σε εκείνους που το 2012 παράβγαιναν ποιός θα ρίξει περισσότερες μούτζες στους “Σαμαροβενιζέλους”, ποιός τους θα σηκώσει ψηλότερα την αγωνιστική γροθιά του και σήμερα -μετανοήσασες παρθένες- δίνουν εξετάσεις ευρωπαϊσμού και φιλελευθερισμού χλευάζοντας τη Νατάσα Μποφίλιου».

 

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει