Τιμητική διάκριση για την «Πατρίδα» στα βραβεία του ΠΣΑΤ

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

462

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε χθες η 19η τελετή απονομής των Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Γιώργος Στράτος, οι πρόεδροι Επί Τιμή του ΠΣΑΤ, Πέτρος Λινάρδος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Παύλος Γερακάρης.

Στο καλωσόρισμά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, εξήρε τον ρόλο των αθλητικών συντακτών, που την εποχή αυτή δέχονται ποικίλες επιθέσεις και τόνισε ότι πρέπει να διασφαλιστεί η  ενότητα του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ειδικές τιμητικές διακρίσεις στον εμπνευστή του θεσμού των δημοσιογραφικών βραβείων Μανώλη Σαριδάκη, στη δημοσιογράφο και μέλος του ΠΣΑΤ Βάσω Μώραλη, για την πολύχρονη προσφορά της και στην εφημερίδα «Πατρίς» Ηρακλείου, για τη σημαντική συμβολή της στην αθλητική ενημέρωση της Περιφέρειας, με  την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων λειτουργίας της.

Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν τα δημοσιογραφικά βραβεία και δύο εξ αυτών δόθηκαν σε μέλη του Συνδέσμου από την Κρήτη. Στον Γιώργο Μιμίκο για τις «Αθλητικές Ιστορίες» της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» και στον Μανώλη Βογιατζάκη για το αφιέρωμα του «Novasports» στη 15ετή πορεία του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ.

Τα μέλη του ΠΣΑΤ στα οποία απονεμήθηκαν χθες τα ΑΘλητικά Δημοσιογραφικά Βραβεία
Τα μέλη του ΠΣΑΤ στα οποία απονεμήθηκαν χθες τα ΑΘλητικά Δημοσιογραφικά Βραβεία

Βραβεύθηκαν επίσης τα μέλη του Συνδέσμου για τη συγγραφή βιβλίων μέσα στο 2016-17. Για την εισαγωγή τους, τέλος, σε ανώτατες σχολές, τιμήθηκαν τα παιδιά των μελών του ΠΣΑΤ, μεταξύ αυτών ο Αλέξανδρος Μυκωνιάτης (Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας) και ο Γιάννης Σβολιαντόπουλος (Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμήμα Χημείας).

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του το Μουσείο της Ακρόπολης, τον Μεγάλο Χορηγό του Συνδέσμου, την εταιρεία Stoiximan.gr καθώς και την Aegean.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει