Φθινοπωρινή εκδήλωση της Λέσχης Lions “ΚΝΩΣΟΣ”

756

H Λέσχη Lions Κνωσός στις 6 Νοεμβρίου στον ευχάριστο χώρο του ξενοδοχείου ASTORIA χάρισε στους φίλους και στις φίλες της Λέσχης ένα όμορφο απόγευμα με αρκετή μουσική, χορό, λίγο κρασάκι, πολύ κέφι και ωραία τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Gian Andrea Paolo Garancini, ο Ζωνάρχης & Συντονιστής GST του Πολλαπλού Θέματος 117Α Μιχάλης Κλεισαρχάκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Ηρακλείου Κώστας Νύκταρης.

Φθινοπωρινή εκδήλωση της Λέσχης Lions “ΚΝΩΣΟΣ”

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την εκδήλωση θα διατεθεί για την αποπληρωμή του φορητού διθλασίμετρου 2WIN, που είναι ο φετινός στόχος της Λέσχης, μηχάνημα με το οποίο ήδη πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι λειτουργίας της όρασης σε βρέφη και παιδιά.

Η Πρόεδρος Μαίρη Ζηνόζη και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν θερμά την κ. Μοσχούλα Κοκκάλη, διαιτολόγο-διατροφολόγο, για την ωραία ομιλία με θέμα “Φθινοπωρινή Αποτοξίνωση”, τους χορηγούς για την προσφορά τους, τους φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει