Διευρυμένη ολομέλεια της Λέσχης Lions “ΚΝΩΣΟΣ”

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

441

Στις 11-10-2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διευρημένη Ολομέλεια της Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ στο ξενοδοχείο ASTORIA – CAPSIS με επίσημο προσκεκλημένο  τον καθηγητή της Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και πρόεδρο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κρήτης κο Ευστάθιο Δετοράκη, ο οποίος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της όρασης, ανέπτυξε στην ομιλία του ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα: “Οφθαλμικοί και περιοφθαλμικοί όγκοι: μια δυνητική απειλή για την όραση και τη ζωή”.

αθηγητή της Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και πρόεδρο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κρήτης κο Ευστάθιο Δετοράκη

Η πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή κο Ευστάθιο Δετοράκη για την ενδιαφέρουσα ομιλία του και όλους τους καλεσμένους που  την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης Lions ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή κο Ευστάθιο Δετοράκη

Σημαντικό επίσης γεγονός της βραδιάς ήταν η εισδοχή της κας Γεωργίας Σοβωλάκη ως νέο μέλος της Λέσχης. Την τελετή εισδοχής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Ζώνης Ι & Συντονιστής GST Π.Θ. 117 2017-2018.

εισδοχή της κας Γεωργίας Σοβωλάκη ως νέο μέλος της Λέσχης Lions
εισδοχή της κας Γεωργίας Σοβωλάκη ως νέο μέλος της Λέσχης Lions

Στις 13-10-2017 η Λέσχη lions Κνωσός πραγματοποίησε με επιτυχία ημερήσια εκδρομή σε Μονή Αρκαδίου, Μουσείο Ελεύθερνας και Μαργαρίτες.

 

Η πρόεδος L.Μαίρη Ζηνόζη και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν θερμά  τη L.Χρυσούλα Κοσμαδάκη για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής, την κα Αθηνά Σφακάκη, που αφιλοκερδώς πρόσφερε μια καταπληκτική ξενάγηση, και τέλος τον αγαπητό φίλο Γιώργο Λαγουβάρδο, που μας περπάτησε στα στενά δρομάκια των Μαργαριτών και μας αφηγήθηκε ωραίες ιστορίες της περιοχής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει