Στο Ηράκλειο το 34ο συνέδριο ταχυδρόμων

457

Την έναρξη του 34ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών κήρυξε σήμερα στο Ηράκλειο ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το τριήμερο συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Ατλαντίς και στην έναρξη των εργασιών παρευρέθηκαν βουλευτές, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, φορέων, σωματείων, εργαζόμενοι των ΕΛ.ΤΑ. αλλά και ξένες αντιπροσωπείες ταχυδρομικών σωματείων.

Στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Βασιλόπουλο αλλά και τους εκπροσώπους-συνδικαλιστές των εργαζομένων, αναφέρθηκε στην αποστολή και στον κοινωνικό ρόλο των ταχυδρομικών, όπως επίσης στις ιδιαιτερότητες του κλάδου αλλά και στον εκσυγχρονισμό –αναβάθμιση των υποδομών των ΕΛ.ΤΑ.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης τόνισε ότι «στην Περιφέρεια Κρήτης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το επίπεδο παροχών υπηρεσιών από το σύνολο των ταχυδρομικών υπαλλήλων, τους ανθρώπους που καθημερινά φτάνουν και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης».

Απευθυνόμενους στους συνέδρους ο κ. Αρναουτάκης πρόσθεσε ότι «οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι προσφέρετε σημαντικό έργο σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης».

Ο περιφερειάρχης Κρήτης κλείνοντας ανέφερε ότι «για την Περιφέρεια Κρήτης ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στα ελληνικά ταχυδρομεία, η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στις καθημερινές συναλλαγές με τους πολίτες και η διασφάλιση της ασφάλειας των ταχυδρομικών αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει