Θεοδωράκης: «Να αναγεννήσουμε την προοδευτική παράταξη»

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

243

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι περιοδείες στην Κρήτη των υποψηφίων για την προεδρία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ολοκληρώνει σήμερα την τριήμερη περιοδεία του από το Ηράκλειο.

Στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Ρέθυμνο όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη.

Στη 1 το μεσημέρι θα συναντήσει την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

Στις 7 το απόγευμα θα παρευρεθεί στην αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή ΕΚΠΑ και Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών Κωνσταντίνου Κριμπά σε Επίτιμο Διδάκτορα του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, που θα γίνει στην “αίθουσα Πολυμέσων” του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Στις 8 το βράδυ  ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης θα συζητήσουν για το νέο προοδευτικό κόμμα, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Χάλαβρο (Μιλάτου 10, Ηράκλειο).

Χθες από τη γενέτειρά του, την Κίσσαμο Χανίων, ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Τα προβλήματα της χώρας παραμένουν μεγάλα και δεν θα λυθούν αν δεν υπάρξει μια ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας. Αυτός είναι ο στόχος. Να αναγεννήσουμε την προοδευτική παράταξη. Να μπουν νέοι άνθρωποι στο παιχνίδι και ως ψηφοφόροι και ως στελέχη και αύριο ως βουλευτές». Πρόσθεσε, μάλιστα, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα ότι «η συμμετοχή και όχι η αποχή θα λύσει τα προβλήματα του τόπου».

Έρχεται και ο Καμίνης  στην Κρήτη

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, θα περιοδεύσει στην Κρήτη αύριο και μεθαύριο. Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Ρέθυμνο

10:00: Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου.

10:45: Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαίρη Λιονή και τους περιφερειακούς συμβούλους (Περιφέρεια Κρήτης, ΠΕ Ρεθύμνου).

13:00: Συνάντηση με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργη Μαρινάκη και τους δημοτικούς συμβούλους (Δημαρχείο) – Δηλώσεις στα ΜΜΕ.

13:30: Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές στο cafe Bankery.

Χανιά

15:30: Συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βάμβουκα και τους δημοτικούς συμβούλους (Δημαρχείο Χανίων) – Δηλώσεις στα ΜΜΕ.

16:30: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη και περιφερειακούς συμβούλους Χανίων (Περιφέρεια Κρήτης – ΠΕ Χανίων).

20:00: Ομιλία στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητήριου Χανιών (Βενιζέλου Ελευθερίου 4).

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Ηράκλειο

09:30: Συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και δημάρχους (Δημαρχείο Ηρακλείου) – Δηλώσεις στα ΜΜΕ.

11:00:  Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη (Περιφέρεια Κρήτης) – Δηλώσεις στα ΜΜΕ.

11:30: Συνάντηση με αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους (Περιφέρεια Κρήτης).

18:45: Συνάντηση με τις start ups επιχειρήσεις της Κρήτης στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.

19:30: Κεντρική oμιλία στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου (μεσημέρι)

Άγιος Νικόλαος

16:00: Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα Πελαγία Πετράκη και δημάρχους του νομού (Περιφέρεια Κρήτης – ΠΕ Λασιθίου).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει