Οι παλαίμαχοι ΟΦΗ κυπελλούχοι Εργασιακού

ΝΙΚΗΣΑΝ 59-45 ΤΟ COSMOS SPORT - FINAL FOUR ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΏΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

359

Οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ κατέκτησαν το Κύπελλο μπάσκετ του Εργασιακού Πρωταθλήματος του Δήμου Ηρακλείου.

Στον τελικό που έγινε στα “Δύο Αοράκια”, νίκησαν 59-45 το Cosmos Sport και τώρα θα αγωνιστούν στο Παγκρήτιο Τουρνουά (Final Four) ως πρωταθλητές (είχαν πάρει και τον τίτλο) του νομού. Ενα Final Four που θα φιλοξενηθεί φέτος στα “Δύο Αοράκια” 21-22 Οκτωβρίου. Ο τελικός Κυπέλλου, πάντως, ήταν πολύ καλός με το Cosmos να είναι μπροστά στο σκορ στο ξεκίνημα αλλά μετά Δελατόλας και Μαυρόπουλος οδήγησαν στην νίκη τους παλαίμαχους ΟΦΗ.

Διαιτητές Πίπιλος – Σκανδαλάκης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ: (Μπαντάς ) Γωνιωτάκης 9 (1), Δοκιμάκης 5 , Δελατόλας 13 (2) Τσαγκαράκης 2, Μαρής 3 (1), Επταμινιτάκης 3 (1), Βαρδαβάς 4, Χναράς Βεργετάκης 4, Τζήμας5,Μαυρόπουλος11(1).

COSMOS SPORT: (Πετράκης) Βαλούρδος, Τσικνάκης Μ 6 (2), Χαριτάκης 3(1),Τσικνάκης Κ 1, Αλμπαντακης 10, Τζάνης 11, Μανουσάκης 2, Ζερβάκης, Βαλαμουτσουνος 12(2), Στερεός. Μετά τη λήξη του τελικού απονεμήθηκαν κύπελλο και μετάλλια στον νικητή και μετάλλια στη δεύτερη ομάδα.

Επίσης απονεμήθηκαν μετάλλια στους διαιτητές, στους κριτές, στον γιατρό του αγώνα.

“Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων του κυπέλλου. Ευχόμαστε υγεία σ όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου” αναφέρει ανακοίνωσή του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Σήμερα η κλήρωση

Οσον αφορά το Final Four των πρωταθλητών Κρήτης – Ηράκλειο (Παλαίμαχοι ΟΦΗ), Χανιά (Καβα Κασιμάτη), Ρέθυμνο (Α.Ο. Σπηλίου B.C.), Λασίθι (Κρητικό Σπίτι), σήμερα θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών στα γραφεία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 21/10 στις 6.30μ.μ. και 8.30μ.μ. θα γίνουν οι ημιτελικοί και την Κυριακή 22/10 οι τελικοί (7μ.μ., 9μ.μ. μεγάλος τελικός).

Μέσα από αυτό το τουρνουά υποδηλώνουμε τη βαρύτητα αντιμετώπισης του εργασιακού αθλητισμού από πλευράς του Δήμου Ηρακλείου και πετυχαίνουμε την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων και των τοπικών κοινωνιών τους, καθώς και τις διαδημοτικές συνεργασίες που ενισχύουν τον συγκρητισμό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τις προϋποθέσεις διεξαγωγής των διοργανώσεων του ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Καλούμε το κοινό της πόλης μας και ειδικά τους συμμετέχοντες στα εργασιακά πρωταθλήματα να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που έχει γίνει θεσμός στο νησί μας” αναφέρει ανακοίνωση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει