ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Πρόκριση για δύο φαβορί και μία έκπληξη

117

Ζαρός και ΠΑΟΚ πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ ενώ η έκπληξη ήρθε από τα Πηγαϊδάκια που απέκλεισαν την Δόξα Γαλιάς.

Ο Ζαρός πέρασε άνετα από την κερδίζοντας με 4-0 τον Διαγόρα. Μόλις στο 3’ οι Μεσσαρίτες πήραν το προβάδισμα με τον Ρουμπάκη, ενώ ο Μεταξάκης στο 36’ έκανε το 0-2. Ο Πουλάκης στο 55’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και ο Μεταξάκης τον έκλεισε στο 82’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κασαπάκης, Βινιχάκης, Ηλία, Λειβαδίτης, Λόρι (46′ Βιτσαξάκης), Νοικοκυράκης, Μανίκας, Κολαρετάκης, Τζωρακολευθεράκης, Λουλάκης, Γεωργαλής.

ΖΑΡΟΣ: Μήτρου, Αλμπαντάκης, Νταβιγλάκης, Λογοθέτης, Γενιτσαρίδης, Πουλάκης (82′ Ιατρομανωλάκης), Φραγκιαδουλάκης, Λιουδάκης (80′ Μήτρου), Ρομπάκης (65′ Λεμονάκης), Μεταξάκης Αντ., Κλαπάκης.

Εύκολη πρόκριση πήρε και ο ΠΑΟΚ στην Αλικαρνασσό επί της Ομόνοιας με σκορ 3-0. Ο Μιχελακάκης άνοιξε το σκορ στο 10’ ενώ στο 59’ ο ίδιος έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Νικάκης στο 90’.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Καλαϊτζάκης, Τζωρτζάκης, Παπαδογιωργάκης, Μπουρδούβαλης, Ξυλούρης, Καραλάκης, Δαριβιανάκης, Μπόρα, Μπουγάς, Διαλυνάς, Πετμεζάς.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Κοκολοδημητράκης, Φράγκος, Μακρυμανωλάκης, Χαλκιαδάκης, Κάτελας, Μιχελακάκης, Δρακογιαννάκης, Νικάκης, Βατσινάς, Γωνιανάκης

Η έκπληξη έγινε στις Μοίρες, εκεί όπου οι Νέοι Μοιρών, ομάδα της Γ’ ΕΠΣΗ, απέκλεισαν την Δόξα Γαλιάς, ομάδα της Α2 παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1.

Ο Δημητράκης στο 26’ έκανε το 1-0 για να έρθει ο ίδιος στο 65’ και να «γράψει» το 2-0.

Η Δόξα Γ. μείωσε με τον Καργάκη στο 82’ αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο φινάλε με γκολ του Καργάκη.

ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ: Δασκαλάκης, Νικολαντωνάκης, Μαυροπετσάκης, Κοτσιφάκης, Τσιμπράκου, Ξενάκης, Καργάκης Α., Ταφλάι, Γουρλετάκης, Καργάκης Στ., Δημητράκης.

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Κυπράκης, Μακρυδάκης, Σταματάκης (35′ λ.τ. Καργάκης), Καλπουτζάκης, Φυντικάκης, Δρυμιχιανάκης, Χρονάκης, Ρινακάκης Β., Καρταλλιανάκης Σ., Νταουσιάνης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει