επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

169

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στους Σταύρους και τις Σταυρούλες! Μεγάλη γιορτή σήμερα, βοήθειά μας!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η πίστη για να προχωρήσουμε; Ναι! «Έτσι είναι γιατί δεν γίνεται αλλιώς» γράφει νομίζω στην είσοδο του ναού της Κολωνίας.

ΔΕΙΤΕ και το θαύμα στην Πάτρα που τόσοι φοιτητές παρουσίασαν την ίδια εργασία. Πίστευε, μην ερευνάς και δώσε το πτυχίο στα παιδιά!

Η ΕΙΔΗΣΗ δεν είναι ότι αντέγραψαν 106 φοιτητές στην Πάτρα, αλλά ότι αντέγραψαν ΜΟΝΟ 106! Αυτό είναι το πραγματικό θαύμα!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα παιδιά της γαλάζιας παράταξης έδειξαν ότι ξέρουν από… Μαρξ, με τον οποίο δικαιολόγησαν το θέμα. «Κάθε σημαντικό γεγονός στη σύγχρονη εποχή εξελίσσεται σαν φτηνή αντιγραφή του ιστορικού παρελθόντος». Αυτό είχε αντιληφθεί και διατυπώσει στο έργο του «Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη» ο Γερμανός φιλόσοφος Καρλ Μαρξ» έλεγε η ανακοίνωση της ΔΑΠ. Μπορείς τώρα να μην τα σπουδάξεις αυτά τα κοπέλια;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και ο Μητσοτάκης είπε…ιδιωτικά πανεπιστήμια και καθάρισε! Εδώ που τα λέμε πόσο αναχρονιστική μπορεί να είναι μια χώρα που δεν έχει ιδιωτικά πανεπιστήμια. Πόσο; Τι μυαλό μπορεί να κουβαλάς; Όταν βλέπεις τα παιδιά να πηγαίνουν έξω και να πληρώνουν, ενώ μπορούσαν να μείνουν εδώ, να έχεις και άλλο κόσμο;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ποια θα γίνουν από αυτά που είπε ο Γιούνγκερ χθες, αλλά είναι σημαντικά αυτά που είπε. Το αποτέλεσμα θα δείξει.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ λέει ότι με την «Ελντοράντο» είναι όλα καλά. Και, εδώ που τα λέμε, δεν είναι απλώς καλά, είναι τέλεια! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πού βρίσκουν το περίεργο όσοι ασκούν κριτική.

ΤΙ ΛΕΣ βρε παιδί μου! Στο Υπουργείο Οικονομικών «στοιχηματίζουν» ότι η άνοδος του ΑΕΠ το γ’ τρίμηνο εφέτος θα είναι «σούπερ» και θα επιτευχθεί μέσος όρος ανόδου κατά 3,1% στο β’ εξάμηνο και κατ’ επέκταση ο στόχος για 1,8% στο σύνολο του έτους.

ΟΠΩΣ έγραψε και μια χιουμοριστική εφημερίδα, εάν φύγει η εταιρεία από τις Σκουριές μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον… Φλωρινιώτη! Τόσο χρυσό φοράει!

ΔΗΛΑΔΗ αυτός ο Στεφανάκης που σκότωσε την κοπέλα (Φαίη) επειδή του έκανε παρατήρηση που είχε δεσμό και με την αδερφή της σε λίγο θα είναι…έξω; Μάλλον, γιατί με 20 χρόνια άντε να κάτσεις φυλακή 6-7, ε;

ΤΟ ΠΟΣΟ των 90.000 ευρώ χάθηκε από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Δεν κλάπηκε, χάθηκε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πολυαναμενόμενο iPhone 8 παρουσίασε η Apple. Εχει face control, έχει ευκολίες, αλλά πιάτα δεν πλένει (ακόμη).

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει