ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ: Σεξουαλικά τα κίνητρα του δολοφόνου με το σφυρί

1.296

Σεξουαλικό πιθανολογείται ότι ήταν το κίνητρο του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε σε ρεματιά στην περιοχή Μαντράκια του  Τυμπακίου, με θύμα νεαρό Πακιστανό μετανάστη. Αυτό εκτιμούν οι αρχές με βάση την αξιολόγηση κάποιων στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους και από το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε ημίγυμνο, το παντελόνι του ήταν κατεβασμένο μέχρι τους αστραγάλους, όπως χαρακτηριστικά μάς περιέγραψαν. Περισσότερες απαντήσεις θα είναι σε θέση να δώσουν όταν θα έχουν στα χέρια τους το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ως δράστης του φρικτού εγκλήματος συνελήφθη ένας 32χρονος Πακιστανός, με τον οποίο το 24χρονο θύμα συγκατοικούσε τον τελευταίο μήνα. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών κινήθηκαν μεθοδικά για τη συλλογή στοιχείων, τα οποία χρησιμοποίησαν για να στριμώξουν τον δράστη, ο οποίος αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα.
Ο 32χρονος Πακιστανός μαζί με έναν ακόμα ομοεθνή του, ο οποίος ωστόσο δεν έχει καμία εμπλοκή στο έγκλημα, είχαν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών από τις πρώτες ώρες που αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

Ο 24χρονος Irfan εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Την επόμενη ημέρα ο 32χρονος εμφανίστηκε στο θερμοκήπιο για δουλειά με άλλον ομοεθνή του. Το αφεντικό παραξενεύτηκε και ρώτησε αν γνώριζε κάτι για τον 24χρονο, εκείνος όμως έκανε τον ανήξερο.
Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή άρχισε να κατακλύζει μία φοβερή δυσοσμία. Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου που είχε ήδη αντιληφθεί και κάποια άλλα πράγματα, θέλησε με διακριτικό τρόπο να διερευνήσει την κατάσταση. Ήταν εκείνος που πηγαίνοντας στη ρεματιά ανακάλυψε το πτώμα του νεαρού μετανάστη, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Διατηρώντας απόλυτα την ψυχραιμία του δεν αποκάλυψε το παραμικρό στους δύο εργάτες που δούλευαν στο θερμοκήπιο και με κάποιο πρόσχημα αποχώρησε, λέγοντάς τους ότι θα επιστρέψει σύντομα. Φυσικά η πρώτη του κίνηση ήταν να ενημερώσει την Αστυνομία.
Οι δύο Πακιστανοί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να εξεταστούν. Πριν ξεκινήσει η ανάκριση, αστυνομικοί φρόντισαν να πάρουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα προκειμένου να ελέγξουν τις κινήσεις τους τις προηγούμενες ημέρες.

Τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν ήταν αρκετά για να προχωρήσουν τη διαδικασία. Για εκείνους δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο 32χρονος ήταν ο δράστης, ο οποίος τηρούσε «σιγή ιχθύος». Στις 5 χθες τα ξημερώματα και αφού τού «άνοιξαν» τα χαρτιά τους, ο Πακιστανός ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές. Ισχυρίστηκε ότι καυγάδιζαν με το θύμα, κάποια στιγμή έπεσε στο έδαφος. Τότε εκείνος είδε μπροστά του ένα σφυρί και τον χτύπησε στο κεφάλι. Το κεφάλι του θύματος είχε πολτοποιηθεί. Ο 32χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, υπέδειξε και το σημείο όπου είχε πετάξει το φονικό όπλο, μέσα σε μία δεξαμενή κοντά στο θερμοκήπιο.

Ο 32χρονος κρατείται διοικητικά μέχρι την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Η άγρια δολοφονία έχει συγκλονίσει την κοινότητα των Πακιστανών που διαμένουν και εργάζονται στην περιοχή του Τυμπακίου. Μάλιστα η μεταφορά της σορού από τη ρεματιά έγινε από ομοεθνείς του θύματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει