Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

199

Το 1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & S.T.E.M. Κρήτης θα φιλοξενηθεί στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν πληθώρα δωρεάν εργαστηρίων ρομποτικής, 3D printing, Δυναμικού μοντελισμού, πειραμάτων και μηχανικής, για παιδιά από 4 έως 18 ετών, αλλά και παρουσιάσεις και επιδείξεις για εκπαιδευτικούς και γονείς! Ταυτόχρονα θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και κληρώσεις δώρων!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες στους φιλόξενους χώρους του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου όπως: βόλτες με πόνυ, ξενάγηση στους χώρους της Ιππικής Ακαδημίας & γνωριμία με τα άλογα και την ιππασία, ζωγραφική για παιδιά, επιδείξεις ιππασίας από το αθλητικό τμήμα της ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, κληρώσεις δώρων, φαγητό από το FiveStar Catering, snak & καφέ από το Ιππικός Cafe, διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες διεξαγωγής 09:00 – 17:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει