ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ : Σε αναμονή για το κύπελλο και το πρώτο φιλικό

134

Σε αναμονή του ορισμού του αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες βρίσκεται ο Εργοτέλης προκειμένου να προγραμματίσει τα επόμενα βήματα της προετοιμασίας του.

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν την απόφαση της επιτροπής κυπέλλου για το πότε θα παίξουν στο κύπελλο, καθώς θέλουν να προγραμματίσουν το πρώτο τους φιλικό επί κρητικού εδάφους.

Ο αντίπαλος έχει ήδη βρεθεί και είναι ο ΟΦΙ και απομένει να τσεκαριστεί η ημέρα του φιλικού. Αν το ματς του κυπέλλου οριστεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, τότε το φιλικό θα γίνει την Παρασκευή, σε διαφορετική περίπτωση που πάει για Τετάρτη 20 ή Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, τότε το φιλικό με την ομάδα της Ιεράπετρας θα γίνει το Σάββατο.

Ο Τάκης Γκώνιας συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς σοβαρά προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Εντιαγέ. Ο Σενεγαλέζος περιμένει «σταντ μπάι» στο Κάιρο για την έκδοση βίζας με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η άφιξή του δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας. Στον Εργοτέλη αντιμετωπίζουν με ανακούφιση την πιθανότητα κι άλλης καθυστέρησης του πρωταθλήματος για να βρουν τον χρόνο να ετοιμαστούν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει