επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

193

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και μακριά από τις προλήψεις. Τι και αν ξημέρωσε 13 (του μήνα); Δεν βλέπετε και εσείς ότι όλα γύρω μας είναι τέλεια; Πού την είδατε την καταραμένη μέρα; Ποιος μίλησε για καταραμένο τόπο;

ΕΝΤΑΞΕΙ, ο Τσίπρας τη μια μέρα υποσχέθηκε επενδύσεις και στο καπάκι ξεκίνησαν οι αποεπενδύσεις, αλλά πρόκειται απλώς για μια αστοχία. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε και ο τελευταίος. Και εδώ που τα λέμε δεν αστόχησε και προ κενής εστίας. Δεν είδατε πόσους αυτόκλητους τερματοφύλακες έχει η Eldorado;

ΑΝ ΚΑΙ κάτι μου λέει ότι η Eldorado φεύγει μέχρι να μείνει, μη σκιάζεστε. Το μοναστήρι να είναι καλά και από επενδύσεις άλλο τίποτα. Μια θα πηγαίνει στα τσακίδια, που λέει και ο Καρανίκας, και δύο θα έρχονται.

ΤΙ ΘΑ πει ότι ο Πολάκης είναι στη γραμμή του μυστήριου τύπου που κάνει τον σύμβουλο του Αλέξη; Ο Καρανίκας είπε να πάει στα τσακίδια η εταιρεία χρυσού και ο Παύλος ευχήθηκε να πάει στο καλό! Δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι.

ΤΩΡΑ τους ξίνισε και η Fraport! Ο Σπίρτζης του Υποδομών επιτέθηκε στην κοινοπραξία, στην οποία η κυβέρνηση παραχώρησε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, υποστηρίζοντας ότι τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι καλά και ότι η λειτουργία των αεροδρομίων δεν έχει γίνει καλύτερη απ’ όταν τη διαχείριση είχε η ΥΠΑ. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι ταμπού για τον ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης στα πανεπιστήμια, ακόμα και όταν συντελούνται κακουργηματικές πράξεις, όπως η διακίνηση ναρκωτικών. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η επίθεση Γαβρόγλου στη σύγκλητο του ΑΠΘ, που αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.; Ας τους εξηγήσει κάποιος ότι άλλο η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και άλλο η ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών!

ΚΑΙ ΤΙ έγινε που αφαιρέθηκαν τέσσερις γαλάζιες σημαίες από παραλίες της Κρήτης, τη στιγμή μάλιστα που το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα των νερών; Η είδηση θα ήταν η ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες της Κρήτης με την αφαίρεση των εμποδίων που έχουν «φυτέψει» κάποιοι επιτήδειοι!

ΑΝ η ζωή ήταν ένας αγώνας δρόμου, οι Έλληνες θα έβγαιναν τελευταίοι. Περπατούν λιγότερο από τους άλλους Ευρωπαίους και θέτουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο την υγεία τους, δείχνουν οι έρευνες.
Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει