επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

1.085

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας και καλή… ΔΕΘ! Δεν έχω και τίποτα άλλο να σας πω. Έτσι κι αλλιώς η συμπρωτεύουσα είναι εκείνη που ελκύει πάνω της τα…φώτα αυτές τις μέρες. Τι τραβάνε και εκεί οι συμπατριώτες μας!

ΚΙ ΑΠΟ πού μας παίρνετε; Δεν σε λέω! Ωωω! Φιλιά στην όμορφη Θεσσαλονίκη!

ΤΙ ΕΧΕΙ πάθει ο Αλέξης και έβαλε μπροστά να κόβει κορδέλες; Και μάλιστα σε επιχειρήσεις που…την έχουν κάνει για έξω; Περίεργη ανακάλυψη της επιχειρηματικότητας. Μετά την Apivita (πουλήθηκε σε Ισπανούς) και την Παπαστράτος (Φιλιπ Μόρις) σκέφτεται να πάει και στο λιμάνι με μπλουζάκι της COSCO, του επεσήμανε ο Μπογιόπουλος.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ πού θα πάει την επόμενη φορά. Εκτός κι αν όταν έρθει στην Κρήτη εγκαινιάσει το ΠΑΓΝΗ. Ταιριάζει και στο προφίλ Ανδρέα.

ΠΑΝΤΩΣ και η Ντόρα που πέφτει πάντα μέσα… είπε: «Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα “βγάλει” την ‘Ανοιξη» και σημείωσε πως οι πολίτες θα επιλέξουν τη ΝΔ επειδή «είναι σοβαρότερη, έχει σχέδιο και όραμα», σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κρατιέται.

ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ θα κάνουν κι όχι Ένωση Κέντρου; Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουν αυτό, αλλά λίγο ανάποδα έχουν ξεκινήσει! Δεν είπαμε, πρώτα έπρεπε να γίνει κόμμα και μετά να βρεθεί ο αρχηγός; Τι, όχι;

ΝΑ ΤΟ δω κι αυτό, να πάει μάρτυρας υπεράσπισης ο Χουλιαράκης στη δίκη του Γεωργίου και τι άλλο! Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην εποχή των μνημονίων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα έχουμε να δούμε ακόμη με την τρίτη αξιολόγηση! Απίθανα…

ΣΥΓΝΩΜΗ ο Μητσοτάκης εξαντλεί την αυστηρότητά του στους επίδοξους υποψήφιους, στον Τραγάκη; Εάν είναι δυνατόν να τον πειράζουν αυτά τα πράγματα…

ΖΟΡΙΑ στην καταβολή των συντάξεων αντιμετωπίζει η κυβέρνηση λόγω του ελλείμματος στον ΕΦΚΑ. Έτσι σπάει ο κουμπαράς και με κοινή υπουργική απόφαση, οι τρύπες που προέκυψαν στο νέο συνταξιοδοτικό σύστημα θα καλυφθούν από το ΑΚΑΓΕ, δηλαδή από τον Λογαριασμό Αλληλεγγύης Γενεών που δημιουργήθηκε για την ασφάλιση των μελλοντικών συνταξιούχων.

ΤΙ ΠΛΑΚΑ έγινε με αυτόν τον δικαστικό επιμελητή που μας ήθελε…πλυμένους και καθαρούς ενώπιον του; Πλάκα που έσπασε κυρίως στο κεφάλι του γιατί αποδείχθηκε και άνοος.

ΑΜΑΝ αυτοί οι τύποι! Και τους βοήθησαν να…ανακάμψουν και αχάριστοι! Το ποσό του 1 τρισ. δολαρίων ζητά η Πολωνία από τη Γερμανία ως αποζημίωση για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Δεν βλέπουν εμάς πόσο large είμαστε και δεν ζητάμε τίποτα;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει