Στα Χανιά το συνέδριο των Νέων Αγροτών

313

Στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων πραγματοποιείται από τις 7 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών.
Το θέμα, στο οποίο είναι αφιερωμένο το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας του κ. Προκόπη Παυλοπούλου, είναι η ελαιοκομία και η προβατοτροφία ως δύο πυλώνες ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που θα διαρκέσει το συνέδριο θα αναζητηθούν τα στοιχεία εκείνα και οι τεχνικές που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της ελιάς και των προβάτων, αλλά και η σύνδεσή τους με το συνολικά προσφερόμενο τοπικό προϊόν που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη της Κρήτης αλλά και όλης της χώρας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο του συνεδρίου: www.synedriopena.gr, e-mail: synedrio.pena@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2441076184, 6973999402.

Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών είναι έτοιμη να υποδεχθεί στο ετήσιο καθιερωμένο ραντεβού τους συνέδρους νέους αγρότες της χώρας αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που τους αφορούν.

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών είναι η μόνη θεσμοθετημένη συνδικαλιστική οργάνωση για τις Νέες και τους Νέους Αγρότες της χώρας μας και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στο συνέδριο, προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, αλλά και για τους τρόπους οργάνωσης και καλύτερης λειτουργίας των αγροτικών τους επιχειρήσεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει