επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

904

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας, καλό μήνα, καλή αρχή! Η νέα σεζόν από σήμερα, ως αρχή της Ινδίκτου και για την εκκλησία μας. Μπαίνουμε και σε mood φθινοπωρινό και με τη βούλα σε λίγες μέρες.

ΟΛΑ γίνονται τώρα, όπως λέει και ο σοφός λαός: Σεπτέμβρη στάρι σπείρε και σε πανηγύρι σύρε.

ΝΑΙ ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα! Και μπράβο στους δημοσιογράφους της «Πατρίδος» που το ανέδειξαν. Το δημογραφικό, φωνάζουμε χρόνια όλοι, είναι το μείζον, το πιο σοβαρό ζήτημα για την ελληνική κοινωνία.

BEBAIA δεν φτάνουν οι διαπιστώσεις πλέον. Πρέπει και κάτι να κάνουμε, δηλαδή παιδιά. Αλλά πώς; Με τι κλίμα, με ποια κίνητρα; Όποιος έχει παιδιά σημερα σχεδόν…τιμωρείται.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ οι υπογραφές πλέον που έχουν μαζευτεί…για την λ.Κνωσού που θα μετονομαστεί σε Μητσοτάκη. Δεν μπορούν ασφαλώς να σταματήσουν τη διαδικασία αυτή οι συμπολίτες μας, αφού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Αλλά μπορούν να προκαλέσουν ένα ενδιαφέροντα δημόσιο διάλογο!

ΨΑΧΝΩ κι εγώ 2000 ευρώ και 1000 υπογραφές για να μπορώ να γίνω αρχηγός! Τι όχι;

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ το ποσό στο ΠΑΣΟΚ για να μπορούν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν; Τι φοβήθηκαν; Ότι δεν θα μπορεί ο Ακης να βάλει υποψηφιότητα; Κρίμα που δεν άφησαν τα δέκα χιλιάρικα να γελάσουμε λίγο…

ΠΑΝΤΩΣ εάν στο τέλος είναι…δέκα υποψήφιοι ακόμη καλύτερα για την παράταξη. Κι όσο ανησυχούν ο Αλέξης με τον Κυριάκο…τέλεια!

ΑΡΙΣΤΗ τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο θέμα της δημόσιας διοίκησης. Θα βγάλουμε έξω τα κόμματα, αλλά θα είναι μέσα το κράτος. Σωστό ακούγεται αυτό…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακόμη Έλληνες, λοιπόν. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικολούζος, από τη Σαντορίνη, πλήρωσε το ποσό των 70.335,24 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ η συζήτηση Λοβέρδου-Κατρούγκαλου χθες στη Βουλή. Αυτό που λέμε και περί όνου σκιάς. Ο λαός το λέει κι αλλιώς. Κρίμα στη χώρα!

ΑΥΤΑ τα αστειάκια να άφηνε ο Αλέξης κι όλα θα ήταν…τέλεια! Μα, όλα!

ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ της Επιτροπής Ανταγωνισμού ζήτησαν, με κοινή σημερινή επιστολή τους, οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σχετικά με την ομαλή λειτουργία του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά διανομής Τύπου, σε περίπτωση δραστηριοποίησης μόνο μίας επιχείρησης με το αντικείμενο αυτό. Δηλαδή;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει