Τσερκιτζόγλου: “Να κάνουμε φέτος το μπαμ”

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ • “ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ RESTART, ΦΕΤΟΣ ΤΟ CONTINUE” ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΠΙΑΔΗΣ

143

“Πέρυσι έγινε το restart, φέτος το continue”, είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αγαπιάδης για το φετινό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο ΒΑΚ μετά τον καθιερωμένο αγιασμό. Και έχει δίκιο ο… παλιός. Και τι εννοεί; Ε, βλέποντας να έχουν έρθει στην ομάδα Πάλλης, Τσερκιτζόγλου, Βασιλειάδης, Καραλής και ότι ο κορμός της ομάδας μπάσκετ που πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση της Γ’ Εθνικής δεν έχει αλλάξει πολύ, σκέφτεται ότι μπορεί να γίνει το βήμα παραπάνω.

“Εγιναν ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα, νεανικό σύνολο υπάρχει, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Μακάρι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω” δήλωσε και ο πρόεδρος Τσερκιτζόγλου που επέστρεψε στην ομάδα μετά από 4 χρόνια (είχε πάει σε Ηρόδοτο 2013-14, Ηράκλειο 2014-15, 2016-17 και Εργοτέλη 2015-16). “Νιώθω περίεργα που ξαναβρίσκομαι στον ΟΦΗ, στο ΒΑΚ. Είναι διαφορετικά τώρα στη Γ’ Εθνική. Νέα παιδιά, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από τους παράγοντες για αυτή την κατηγορία και πιστεύω να κάνουμε το μπαμ. Πίεση δεν υπάρχει από τους ανθρώπους, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα” τόνισε ο Τσερκιτζόγλου.

Φιλικό Ρέθυμνο – “Ηράκλειο”

Το Ρέθυμνο προγραμμάτισε μία σειρά από φιλικούς αγώνες, ώστε να είναι έτοιμο στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Συγκεκριμένα, την επόμενη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί το « Ηράκλειο» στο «Μελίνα Μερκούρη». Στη συνέχεια η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στα 27α Μαυροσκούφεια, όπου θα αντιμετωπίσει στις 10 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟΚ (Κλειστό ΧΑΝΘ) και στις 11 Σεπτεμβρίου τον Προμηθέα Πάτρας.

Έπειτα, το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει τη σουηδική Sodertalje Kings στο «Μελίνα Μερκούρη». Τέλος, στις 22-24 Σεπτεμβρίου το Ρέθυμνο Cretan Kings θα βρεθεί στη Λευκωσία για να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Ζιβανάρειο τουρνουά 2017 που διοργανώνει ο ΑΠΟΕΛ. Στο κλειστό «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ, την ΑΕΚ Λάρνακας και τον ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει