επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

815

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας! Μία και σήμερα έμειναν για την αρχή της νέας σεζόν! Διότι η περίοδος ξεκινά με την αρχή της Ινδίκτου! Ο Σεπτέμβριος θα έχει πολλά να μας πει και να μας… τάξει!

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι ο στόχος. Αποκτήστε ένα ξεκάθαρο όραμα: Τι θα θέλατε να είστε σε πέντε χρόνια;” όπως θα έλεγε και ο Bryan Tracy.

ΩΡΑΙΟΣ ο Γαβρόγλου! Στόχο έβαλε κι αυτός. Εκεί που θα καταργούσε τις πανελλήνιες τις έκανε…διπλές! Σαν τη σταθερότητα δεν υπάρχει, που έλεγε και ο αείμνηστος νομάρχης του Ηρακλείου.

Ο ΣΤΟΧΟΣ βέβαια να αναβαθμιστεί το σχολείο δεν είναι …άστοχος. Μια χαρά τον βρίσκω, αρκεί το όλο σύστημα να είναι αδιάβλητο και σαφές.

ΠΑΝΤΩΣ, μην το κάνουν στον ΕΝΦΙΑ σαν τις… πανελλήνιες. Είπαν να τον καταργήσουν και όχι να τον…διπλασιάσουν!

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ το νομοσχέδιο, αλλά έχουν λέει την έγκριση της τρόικας. Άλλα λένε οι πληροφορίες πάντως.

ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ κάρτες υποδέχθηκαν, λέει, οι ξένοι τεχνοκράτες το νομοσχέδιο-σκούπα που ετοιμάζεται να καταθέσει άρον-άρον στη Βουλή το Υπουργείο Εργασίας.

ΑΝΟΙΞΕ η όρεξη πολλών για τους δήμους. Ο καθένας σκέφτεται ότι μπορεί να κατέβει στις εκλογές. Αυτό δεν είναι τυχαίο, έχει να κάνει με την επικείμενη απλή αναλογική, προφανώς.

ΑΚΟΥΣΑ ήδη δύο νέα πρόσωπα για τον Δήμο Ηρακλείου. Λες να έχουμε κι άλλους; Είμαι σίγουρος πως πολλοί ετοιμάζουν κοστούμια!

ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ που δεν πρόκειται να δεχτεί κανείς! Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης, προτείνει να τεθεί πλαφόν στις θητείες που μπορούν να κάνουν βουλευτές και υπουργοί. Καλό ανέκδοτο.

ΩΡΑΙΟ το χρηματιστήριό μας. Έπεσε λόγω… Κορέας! Συμπαρασύρεται από τα διεθνή πράγματα, αλλά μόνο προς τα κάτω!

ΚΡΙΣΗ γάλακτος; Σοβαρό θέμα αυτό που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες γάλακτος στον κόσμο.

ΣΥΜΦΩΝΑ με τον Peder Tuborgh, διευθύνοντα σύμβουλο της Arla Foods, οι τιμές του γάλακτος στην Ευρώπη θα ανέβουν στα ύψη, αφού η γηραιά ήπειρος αντιμετωπίζει μεγάλη έλλειψη σε αποθέματα σε γάλα. Μην το δείτε αψήφιστα.

ΠΑΕΙ ο άλλος στον νευρολόγο για τις ημικρανίες του και του λέει έφερα και το αίτιο μαζί δείχνοντας τη γυναίκα του. Γελάσανε πολύ. Τον φιλοξενώ τώρα.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει