επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

821

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Έχουμε λόγο να χαιρόμαστε! Τελειώνει το καλοκαίρι, τελειώσανε τα λεφτά, ήρθε ο φόρος εισοδήματος, ήρθε και ο

ΕΝΦΙΑ! Αλλά έχουμε Αριστερά, έχουμε σοσιαλισμό- λέμε τώρα!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ρε παιδιά; Είπα ΕΝΦΙΑ; Ποιος φόρος είναι αυτός; Εκείνος που θα μας… είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ: Α, άλλος είναι αυτός… Εντάξει, εντάξει…

ΠΕΝΤΕ δόσεις είναι αυτές, θα περάσουν εύκολα! Θα μου πεις ήταν και… έξι γιατί τις κάναμε πέντε; Μα, για να τελειώνουν πιο γρήγορα, βρε χαζά!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ παιδί μου, οικονομολόγοι! Όπως διάβασα σε έναν τοίχο «Οικονομολόγοι είναι αυτοί που δουλεύουν με αριθμούς, αλλά δεν έχουν την προσωπικότητα να γίνουν λογιστές.»

ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως με…κείμενο της διπλανής στήλης, το χθεσινό για την κατσούνα! Αλλά γιατί μόνο… ενδοχώρα; Μόνο στην περιφέρεια της Περιφέρειας υπάρχουν προβλήματα; Παντού και πάντα, μην πω χειρότερα! Κάντε μια βόλτα σε μπαράκια, σε νεανικά στέκια…

ΕΚΕΙ είναι όλα, μόνο τα…κατσουνάκια λείπουν… όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκεις άνετα και εύκολα.

ΤΕΛΙΚΑ δεν διαλύεται το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι; Το διαψεύδουν; Και; Τι θα κάνουν; Θα λειτουργούν ως συνιστώσες;

ΤΙ ΕΓΙΝΕ τώρα; Επιασαν τους δημάρχους; Θα δέρνονται οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης;

ΟΛΟΙ μα όλοι θυμήθηκαν τον Λεωνίδα Κύρκο. Μεγάλη προσωπικότητα.

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η υστερία; Ο Μίκης προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Άλλο σταλινισμός, άλλο ναζισμός και φασισμός.

ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ και χθες για τον Ρουβίκωνα. Αυτοί διέψευσαν ότι επιτέθηκαν στα “ΝΕΑ”. Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, 416 λέξεων, είχε αναρτηθεί στη γνωστή ιστοσελίδα των αντιεξουσιαστών, Indymedia, στις 15:25 την Κυριακή, ωστόσο, όλως περιέργως, λίγη ώρα αργότερα… εξαφανίστηκε! Στις 20:30, η ανακοίνωση αναρτήθηκε εκ νέου, με… συμπλήρωση, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συντάκτες της.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ στον Παναθηναϊκό μετά το Χ με τον Λεβαδειακό: «Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε – και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας – τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου». Μεγάλο πρόβλημα…

ΤΙ ΛΕΣ ρε παιδί μου! Ένας Γερμανός νοσηλευτής, ο Νιλς Χέγκελ, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί για τον φόνο δύο ασθενών, είναι πλέον ύποπτος για τουλάχιστον 84 φόνους που διαπράχθηκαν στη Γερμανία στο διάστημα από το 2000 έως το 2005.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει