επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

657

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! 3 μέρες μείνανε για να φύγει ο Αύγουστος και εάν βλέπω καλά σιγά σιγά γυρίζετε άπαντες…Το βασικό είναι να ανοίξουνε τα σχολεία, να βρούμε την άκρη μας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα πάτρια εδάφη λοιπόν. Και τι χρειάζεται για να περάσεις καλά…Μια βεράντα με σκιά, καλή παρέα και μια πιατέλα γεμιστά που θα έλεγε και ο ποιητής.

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ τόπος η Κρήτη και η Ελλάδα, ε; Είδατε τυφώνες και καταστροφές στην Αμερική…Ο κάθε τόπος έχει τα…κακά του, είπαμε…η Ελλάδα τους…Έλληνας!

ΟΠΩΣ έλεγε ο διάσημος Γάλλος συγγραφέας: “Ο κόσμος είναι η Ελλάδα που διαστέλλεται. Η Ελλάδα είναι ο κόσμος που συστέλλεται”.

ΕΞΙ θα είναι μόνο οι υποψήφιοι αρχηγοί της Κεντροαριστεράς; Γιατί όχι παραπάνω; Μετά να βρεθούν και να αποφασίσουν τι κόμμα θα κάνουν.

ΜΟΝΟ 4 εκατομμύρια ευρώ τζίρο σε ένα μπαρ το μήνα στη Μύκονο. Τι ακριβώς τους κάνει εντύπωση. Είναι η Μύκονος μέρος της κρίσης και δεν το ξερα;

ΤΩΡΑ που πέρασαν οι μέρες έχουμε…λύσει το πρόβλημα της χώρας; Εννοώ εάν ο Στάλιν έκανε εγκλήματα ή όχι; Για να ξέρω εάν θα πάμε παρακάτω δηλαδή..

ΔΩΡΕΑΝ ιντερνετ θα υποσχεθεί ο Αλέξης στη ΔΕΘ. Όταν το είπε ο Σαμαράς έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα. Τώρα είναι…Δευτέρα.

ΓΙΑΤΙ τσακώνονται ο ΔΟΛ(Μ) με την κυβέρνηση; Για τον Ρουβίκωνα ή για την ταμπακιέρα; Σύντομα τους βλέπω να αγαπιούνται…

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ο Λεωνίδας Κύρκος έγραψε ο Βενιζέλος. Τι τού ρθε; Θυμήθηκε ότι ο Λεωνίδας δεν ήθελε να βλέπει τους σημερινούς;

ΝΕΑ ήθη ή σαν τα παλιά; Ο Τσίπρας διακοπές στη βίλα του Λάκη Λαζόπουλου. Ο Ιβαν αγοράζει το “Ε” και το αναθέτει στον Λάκη. Τι θα πει πώς λέγεται όλο αυτό;

ΤΕΛΙΚΑ ο Σαββίδης περίμενε καλύτερη αντιμετώπιση από τους ΠΑΟΚτζήδες, ε; Κι εκείνοι!

ΟΛΑ τα έχω ακούσει, αλλά να ενοχοποιούμε και το…αντικρυστό για το ατύχημα, δεν λέει. Η χαζομάρα μας, ναι, η ανοησία ναι. Αλλά το αντικρυστό, βρε;

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ο Μέιγουεδερ, κέρδισε τον ΜακΓκρέγκορ στην μάχη του αιώνα κι έγινε πρωταθλητής πυγμαχίας. Δεν το καταλαβα ποτέ μου γιατί αυτό το άθλημα συγκεντρώνει τόσο κόσμο, αλλά για να παίρνει αυτός τόσα λεφτά, μάλλον μας αρέσει να χτυπιόμαστε!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει