επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

640

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ε; Αλλά όχι και του καλοκαιριού! Έχουμε πίσω!

ΕΞΑΛΛΟΥ το θέμα είναι πώς το… βλέπει ο καθένας, πως αντιμετωπίζει το καλοκαίρι ή τον χειμώνα που έχει μέσα του, στην ψυχή του. «Μέσα στα μάτια υπάρχει και πνεύμα και ψυχή και σώμα» έλεγε ο Ζουμπέρ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ τις βάσεις ξαναγυρίζουμε στα… εσωτερικά μας. Να ζήσουμε, να μαστε καλά και να…χαιρόμαστε τον Τσακαλώτο! Ο οποίος μένει μέχρι να φύγει!

ΤΩΡΑ που το είπα… Παίζει, αλήθεια, να επανέλθει ο Πανούσης στην κυβέρνηση; Κατάλαβε το λάθος ο Τσίπρας που διέκοψε μια τέτοια σχέση;

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ο Σταύρος του Ποταμιού ότι δεν διεκδικεί την αρχηγία της Συμπαράταξης, αλλά του νέου φορέα που θα προκύψει. Μάλιστα…Καλά να μαστε Σταύρο μου!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να χωνέψω αυτή την ιστορία με τον Αρκά. Κι όπως έγραψε κι ένας κορυφαίος βετεράνος δημοσιογράφος: Αν μπορούσε το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα καταβρόχθιζε τους γελοιογράφους. Για πρώτο πιάτο τον Χαντζόπουλο, τον Πετρουλάκη και τον Αρκά.

ΜΑΓΚΑΣ ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Η κυβέρνηση διέταξε τη διακοπή εκπομπής σήματος δύο κολομβιανών τηλεοπτικών δικτύων, που ασκούν κριτική στον σοσιαλιστή πρόεδρο. Ούτε διαγωνισμούς ούτε ντρίμπλες.

ΑΔΡΙΑΝΤΑ θα μου στήσουν οι Έλληνες κάποτε, είπε ο Σόιμπλε. Σε ποια χώρα;

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, δεν λέω! Στα Χανιά αλλά και σε πεντάστερο ελληνικό ξενοδοχείο θα γυριστούν τα τηλεοπτικά σόου «Superstars» και «Five Star Hotel», φέρνοντας celebrities και διεθνείς πρωταθλητές στη χώρα μας. Έχω μείνει ενεός!

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ που η χώρα μας αναδεικνύεται σε… σοβαρή ανταγωνίστρια της Δομινικανής Δημοκρατίας, των Φιλιππίνων και πάσας άλλης εξωτικής τοποθεσίας του πλανήτη, όπου συνήθως γυρίζονται σόου επιβίωσης, ριάλιτι κ.λπ. τύπου «Survivor». Ζήτω!

ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ για καιρό την επίσκεψή της στα Γιάννινα τουρίστρια από το εξωτερικό, καθώς βρέθηκε κλειδωμένη σε μουσείο. Η τουρίστρια επισκέφθηκε και το Δημοτικό Μουσείο Ιωαννίνων στο Κάστρο. Πιθανόν να μην είχε υπολογίσει ότι τα μουσεία και γενικότερα οι αρχαιολογικοί χώροι λειτουργούν με ωράριο. Ο υπάλληλος λίγο πριν λήξει το ωράριό του, προχώρησε στη σχετική ενημέρωση των επισκεπτών και με τη λήξη του κλείδωσε το μουσείο και αναχώρησε! Η κοπέλα σοκαρίστηκε, έβαλε τις φωνές, ευτυχώς την άκουσαν…

ΣΥΝΕΒΗ και σε έναν δικό μου κάποτε και κόντεψε να παίξει ο νους του… δεν υπήρχαν και κινητά να ειδοποιήσει!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει