Πολιτικοί και φορείς συγχαίρουν τους επιτυχόντες στις εξετάσεις

205

“Βροχή” έρχονται τα συγχαρητήρια από βουλευτές, εκπροσώπους φορέων, εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και μεγάλες εταιρείες της Κρήτης, για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017.
Οι Μινωικές Γραμμές εκφράζουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους φοιτητές που πέτυχαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και παρέχουν 50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών εκτός της θέσης Lux, αλλά και 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος.

Αντίστοιχες εκπτώσεις προσφέρουν και οι ΑΝΕΚ Lines σε όλους τους νέους φοιτητές (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ σελ. 11).
«Ως Περιφέρεια Κρήτης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εισαχθέντες στην ανώτατη εκπαίδευση και στις σχολές επιλογής τους, με την ευχή ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Θέλω να εκφράσω σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και στις οικογένειές τους τα θερμά μου συγχαρητήρια και να θυμίσω ότι οι νέοι και οι νέες φοιτητές και φοιτήτριες αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε» αναφέρει στο μήνυμά του ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου.
«Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και είδαν τους κόπους μια χρονιάς να αποδίδουν καρπούς» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

«Θέλω να εκφράσω από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, η συμβολή των οποίων είναι πάντα καθοριστική» λέει στο μήνυμα του ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης.
Συγχαρητήρια δίνει «σε όλες και σε όλους που κατάφεραν μέσα από τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να εισαχθούν στα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι. της χώρας» και η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου, με την επισήμανση ότι ένας καινούργιος και δημιουργικός κύκλος μόλις ξεκίνησε.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους μας—αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν—, που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους» αναφέρει στο μήνυμα του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Γιώργος Επιτροπάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει